Louise Angelica Riise:

- Jeg har veldig lyst på en til

Louise Angelica Riise letter på sløret om mammalivet, og legger ikke skjul på at hun gjerne vil gi sønnen søsken.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i nyeste episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer
Publisert

Senere denne måneden er det tre måneder siden John Arne (39) og Louise Angelica Riise (29) kunne dele den glade nyheten om at deres første felles barn, sønnen Colin, hadde kommet til verden.

De nybakte foreldrene har siden den gang stolt vist frem den lille gutten i sosiale medier, og da Se og Hør møtte Louise Angelica i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla i helga, hadde hun tatt seg noen timer barnefri for anledningen.

- Jeg er her bare for å kose meg. John Arne er hjemme sammen med Colin, så da har jeg tatt meg et par timer sammen med en venninne i stedet.

BARNEFRI: Louise Angelica strålte på kjendisgallaen mens sønnen var hjemme med pappa. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARNEFRI: Louise Angelica strålte på kjendisgallaen mens sønnen var hjemme med pappa. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Mammalivet

På spørsmål om de måtte bli enige om hvem som skulle bli hjemme, svarer hun følgende:

- Absolutt ikke. Det går fotballkamp på tv i kveld, så John Arne ofret seg med glede.

Til tross for at lille Colin var i trygge hender sammen med faren, avkreftet 29-åringen rimelig raskt at hun skulle ta den helt ut på fest - snarere tvert imot.

- Jeg skal absolutt ikke ta den helt ut, det blir ett glass og så tenker jeg vi tusler hjemover, men hyggelig å være med litt i hvert fall, sier hun, og legger til:

- Jeg spurte John Arne litt tidligere om jeg skulle komme hjem etter at prisene var delt ut, men da svarte han at «nei, bare kos deg litt til, for da har jo kampen akkurat begynt». Han vil jo ikke komme og hente meg midt i den. Han og Colin kommer og henter, og så kjører vi hjem til Tønsberg, sier hun lattermildt.

- Hvordan er livet som mamma da?

- Du, det føles helt rått. Jeg stortrives. Selvfølgelig litt trøtt, det kjenner jeg i hverdagen, men han gir så mye glede og jeg elsker det.

BEKYMRET: Louise Angelica Riise blir bekymret i «Kjendismødre» når hun får blødninger flere uker etter fødselen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Sønnen i fokus

Mammalivet har vist seg å være akkurat som 29-åringen hadde sett for seg, også den krevende delen av mammarollen.

- Jeg hadde jo sett for meg at det skulle være veldig krevende, og det er det på sin måte, vi har vært midt oppi flytting i tillegg, men han beriker virkelig livene våre altså. En helt ubeskrivelig følelse å endelig være mor.

- Det gir mersmak.

View this post on Instagram

He’s my absolute favorite man 💙

A post shared by Louise Angelica Riise (@louiseangelicariise) on

Louise Angelica innrømmer, ikke overraskende, at den lille gutten får det meste av moren og farens oppmerksomhet.

- Colin er såpass fersk enda, men vi får tid til hverandre også, og så bruker tid sammen på kveldstid når han har lagt seg. Da blir det tv og kos på sofaen med litt godteri, og vi passer på å kose med hverandre også.

- Vi nyter livet med ham og vi har vært veldig flinke til å fordele rollene, så det går veldig, veldig bra, fortsetter hun.

Vil gi sønnen søsken

Paret har delt både fødsel og tida som nybakte foreldre med følgerne sine i tv-serien «Kjendismødre», og Louise Angelica er glad for at hun nå har mulighet til å se tilbake på forskjellige hendelser i forbindelse med det å bli mor for første gang.

- Mye av det som vises på tv har vi filmet selv, men det er veldig spesielt å se tilbake på seg selv som høygravid. Men det har vært veldig gøy å se seg selv på tv også, jeg må jo innrømme det, men fødselen var litt vemodig å se igjen …

- Kom minnene fra fødselen tilbake?

- Det knytte seg litt i magen og jeg fikk tilbake minnene om at «å ja, det var sånn det var ja». Men nei da, jeg har sagt at jeg absolutt vil gjøre det en gang til. Selv om det var vondt, så er det en helt fantastisk opplevelse, sier hun, og legger til at hun mer enn gjerne går gjennom en fødsel til:

- Jeg må teste det ut en gang til. Jeg har veldig lyst på en til.

View this post on Instagram

Afternoon stroll 🍂 @louiseangelicariise

A post shared by John Arne Riise (@jariiseofficial) on

29-åringen har selv vokst opp som enebarn, og vil veldig gjerne gi sønnen et søsken.

- Det er jeg fast bestemt på, så jeg håper det skjer.

Og selv om de ikke planlegger familieforøkelse akkurat nå, vil hun ikke vente for lenge.

- Ikke helt enda, men jeg skal nok ikke vente for lenge, for jeg har lyst på to tette, men det er klart at jeg må nyte Colin litt først, sier den stolte moren.

LES OGSÅ: Ble pappa i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer