- Jeg har veldig god selvtillit

Einar Tørnquist avslører at han har oppført seg som en stjerne helt siden han var barn.

VANT PRIS: Einar Tørnquist var nominert til både "årets gjennombrudd" og "årets beste mannlige programleder"  under Komiprisen 2013. Her mottar han prisen for "årets gjennombrudd" på Chat Noir i Oslo.
 Foto: NTB scanpix
VANT PRIS: Einar Tørnquist var nominert til både "årets gjennombrudd" og "årets beste mannlige programleder" under Komiprisen 2013. Her mottar han prisen for "årets gjennombrudd" på Chat Noir i Oslo. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Einar Tørnquist (31) har gjort stor suksess med talkshowet «Tørnquist Show» på VGTV.

I august stakk han også av med prisen «årets gjennombrudd» under Gullruten.

Før karrieren som programleder jobbet 31-åringen som vernepleier i Oslo kommune, men han synes ikke karrierebyttet har forandret ham som person.

- Jeg har egentlig aldri hatt beina på jorden, så der er det ikke noe endring. Jeg har oppført meg som en stjerne fra jeg var liten. Da tenker jeg ikke på å «kreve sin rett», men heller at jeg har veldig god selvtillit, forteller han i et intervju med VG.

På spørsmål fra avisa om hvor stor tro han har på seg selv, svarer han følgende:

- Når det gjelder ting jeg kan, så har jeg kjempestor tro på meg selv, men samtidig er jeg bevisst på de tingene jeg ikke kan. Jeg mistenker heller aldri at noen har noe imot meg og jeg tenker aldri «sa jeg noe galt nå?» - jeg regner rett og slett med at alle tar alt i beste mening.

LES OGSÅ: Fikk avslørt mørk familiehemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer