- Jeg har vel et par år til å lage barn på

Men Petter Northug er klar på at han ønsker å stifte familie.

VIL STIFTE FAMILIE: Petter Northug forteller til Mag at han ønsker seg barn, men at det ikke passer helt ennå. Foto: SCANPIX
VIL STIFTE FAMILIE: Petter Northug forteller til Mag at han ønsker seg barn, men at det ikke passer helt ennå. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Petter Northug (25) gir i forkant av VM på ski et intervju med magasinet Mag, der han blant annet snakker om at han ønsker seg barn og familie. Men det haster det ikke veldig med akkurat nå.

- Ja, så klart - det har jeg. Men jeg vil at det skal roe seg litt først. Man ønsker jo å ha tid til ungen sin, og nå har jeg veldig mange reisedager i året. Men jeg har vel et par år til å lage barn på håper jeg, forteller han til bladet ifølge VG.

Skistjernen er sammen med friidrettsutøveren Rachel Nordtømme (20), som nylig vant prisen for årets kjendisblogg under Vixens Blog Awards.

Paret bor derimot ikke sammen, og Petter forteller at han føler seg mest hjemme hos sine foreldre.

- Hjemme for meg er hjemme hos mamma og pappa. Jeg har ikke kjøpt meg noe eget, men jeg har en leilighet i Meråker som jeg deler med brutter'n. Jeg slapper best av hos mamma og pappa.

De svenske skiløperne Charlotte Kalla og Anna Haag ble nylig spurt av Dagbladet om de synes Petter Northug er pen. Svaret fra Haag lød: «Nei, ikke i mine øyne», mens Kalla svarte følgende:

- Ikke på den måten, men han har et spesielt utseende, som er unikt, sa hun til Dagbladet.

Northug forteller at han ikke var den mest populære da han var yngre.

- Jeg var vel ikke akkurat noen damemagnet, sier han til Mag ifølge VG.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Vi er fremdeles sammen og har det fint