Sophie Elise Isachsen:

- Jeg har vel bare fått bedre smak

Bloggeren og tv-profilen avviser at hun stresser med å bli voksen.

NYE PROSJEKTER: Toppblogger Sophie Elise har mange nye prosjekter på gang, men avviser at det ligger en gjennomtenkt plan om å bli voksen bak det hele. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
NYE PROSJEKTER: Toppblogger Sophie Elise har mange nye prosjekter på gang, men avviser at det ligger en gjennomtenkt plan om å bli voksen bak det hele. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer

Det er mye som skjer for toppblogger Sophie Elise Isaachsen (23) om dagen. I vår har hun vært å se i tv-serien «Sophie Elises verden» på TV 2 Livsstil, og nylig ble det kjent at hun er blant deltakerne i høstens «Skal vi danse». Hun er også snart klar med sin andre bok.

På det private plan har hun også mange nye prosjekter.

For kort tid siden solgte hun leiligheten sin til fordel for et rekkehus med kjæresten, Kasper Kristoffersen, og bloggeren har også gjort endringer både når det gjelder egen stil og utseende.

Da Se og Hør møtte Sophie Elise på «Skal vi danse»-lanseringen avviste hun likevel at hun er i gang med prosjekt «bli voksen».

- Fått bedre smak

- Nei, dette er Ikke noe prosjekt «bli voksen», jeg er fortsatt ung og jeg gjør fortsatt mange «fucka» ting. Jeg føler absolutt at jeg fortsatt lever skikkelig. Når det gjelder utseende har jeg vel bare fått bedre smak, sier hun til Se og Hør, og legger til:

- Men jeg er jo 23 år, så da bør det ikke komme som et sjokk på noen at jeg begynner å bli voksen. Tida går jo.

Saken fortsetter nedenfor.

At toppbloggere kan tjene gode penger, er ingen hemmelighet, og skattelistene har tidligere vist at toppbloggeren har en årlig inntekt på flere millioner kroner. Avgjørelsen om å kjøpe hus, begrunner Sophie Elise blant annet med nettopp økonomi.

- Dette med rekkehus var rett og slett et økonomisk smart valg, sier hun.

- Forlovelse ikke opp til meg

At Sophie Elise nå er huseier og samboer betyr ikke nødvendigvis at hun er klar for giftermål og barn med det første.

Overfor Se og Hør gir hun uttrykk for at hun ikke kunne tenke seg å være den som frir, og at det å stifte familie får komme når det virkelig føles riktig.

- En forlovelse er ikke opp til meg, og barn må komme på et tidspunkt det føles veldig rett, ikke bare fordi det er det neste naturlige steget. Det må gjøres når det føles bra, understreker hun.

- Du er ikke helt der ennå?

- Nei, nå er jeg jo her, svarer hun lurt.

- Ikke helt idiot

23-åringen har tidligere avslørt på bloggen sin at hun har enkelte konkrete planer for det nye huset hva gjelder interiør og innredning - deriblant at hun ønsker seg et rosa bad.

På spørsmål om dette er noe samboeren vil tolerere, er hun krystallklar.

Saken fortsetter under videoen.

FEM KJAPPE: Høyaktuelle Sophie Elise forteller deg noen funfacts du kanskje ikke visste fra før. Video/reporter: Ruben Pedersen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

- Ja, herregud, han er jo ikke helt idiot. Selvfølgelig tåler han det, flirer hun, men modererer seg litt når hun legger til følgende:

- Jeg skal ha rosa gjestebad i alle fall!

Saken fortsetter nedenfor.

Vil ha gull og rosa i huset

Toppbloggeren er i full gang med å renovere det nye huset, som etter planen skal stå klart i november. I mellomtiden bor hun, som flere av de andre «Skal vi danse»-deltakerne, i leilighetskomplekset «Frogner House».

- Jeg holder på å totalrenovere hele huset sånn at det blir i akkurat min estetikk, altså «glam», gull og rosa, sier Sophie Elise.

Samtidig understreker tv-profilen at hun slipper å pusse opp selv. Det er det nemlig et innleid firma som tar seg av.

Da Sophie Elises gamle leilighet ble lagt ut for salg i midten av juni, bar bopelen også preg av 23-åringens særegne og luksuriøse stil.

«Jeg elsker denne leiligheten, men nå er jeg lei og vil bare ut. Jeg kjenner meg mer hjemme ved naturen og er takknemlig for at jeg snart får skogen rett bak inngangsdøren», skrev hun på bloggen om salget.

LES OGSÅ: - Det er åpenbart at jeg har operert rumpa