Sophie Elise Isachsen:

- Jeg har vel bare fått bedre smak

Bloggeren og tv-profilen avviser at hun stresser med å bli voksen.

NYE PROSJEKTER: Toppblogger Sophie Elise har mange nye prosjekter på gang, men avviser at det ligger en gjennomtenkt plan om å bli voksen bak det hele. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
NYE PROSJEKTER: Toppblogger Sophie Elise har mange nye prosjekter på gang, men avviser at det ligger en gjennomtenkt plan om å bli voksen bak det hele. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er mye som skjer for toppblogger Sophie Elise Isaachsen (23) om dagen. I vår har hun vært å se i tv-serien «Sophie Elises verden» på TV 2 Livsstil, og nylig ble det kjent at hun er blant deltakerne i høstens «Skal vi danse». Hun er også snart klar med sin andre bok.

På det private plan har hun også mange nye prosjekter.

For kort tid siden solgte hun leiligheten sin til fordel for et rekkehus med kjæresten, Kasper Kristoffersen, og bloggeren har også gjort endringer både når det gjelder egen stil og utseende.

Da Se og Hør møtte Sophie Elise på «Skal vi danse»-lanseringen avviste hun likevel at hun er i gang med prosjekt «bli voksen».

- Fått bedre smak

- Nei, dette er Ikke noe prosjekt «bli voksen», jeg er fortsatt ung og jeg gjør fortsatt mange «fucka» ting. Jeg føler absolutt at jeg fortsatt lever skikkelig. Når det gjelder utseende har jeg vel bare fått bedre smak, sier hun til Se og Hør, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer