Astrid Smeplass

- Jeg har valgt å vise kun en liten del av meg

Astrid S snakker om den tøffe perioden.

SUPERSTJERNE: Astrid S har gjort det bra i Norge og utenfor våre langstrakte grenser. Det siste året har imidlertid vist seg å være unikt i artistens karriere. Hun har nemlig trukket seg litt tilbake. Det er ikke helt uten grunn. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SUPERSTJERNE: Astrid S har gjort det bra i Norge og utenfor våre langstrakte grenser. Det siste året har imidlertid vist seg å være unikt i artistens karriere. Hun har nemlig trukket seg litt tilbake. Det er ikke helt uten grunn. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Lørdag arrangeres P3 Gull nok en gang til mange musikkfans store glede. I år skal blant andre Dagny (28) og Sigrid (22) opptre under showet, som sendes på NRK1 samme dag. I tillegg er det ventet at norske stjerner som Cezinando (23), Ina Wroldsen (34) og gutta fra Karpe dukker opp på rød løper.

Astrid Smeplass (22) skal også opptre under showet. Denne uken ble det også offentliggjort at hun straks skal ut på turné med den populære gruppen Years & Years.

Det er ingen selvfølgelighet, om vi skal tolke ut fra måten hun beskriver det siste året sitt på. For første gang på fire år har nemlig den norske artisten, som først ble kjent da hun deltok i «Idol» i 2013, tatt en pause fra scenen. Det er ikke helt uten grunn.

- Mistet meg selv

Det er i et intervju med P3 at hun snakker om det vanskelige året. Hun har bevisst valgt å ta en pause fra konserter og promotering, slik at hun kunne fordøye erfaringer og inntrykk.

Det har gått i ett for stjernen siden hun ble «hele Norges», og det har ikke alltid vært like enkelt å holde fast på sitt sanne jeg hele veien. Da hun gikk på videregående måtte hun pendle til Oslo fra Rennebu hver helg for å lage musikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.