- Jeg har valgt å ikke få barn

Den premiereklare artisten Unni Wilhelmsen prioriterer karrieren. Se video!

IKKE BARN: Unni Wilhelmsen (40) forteller at hun har valgt bort barn. Denne uken debuterer artisten på teaterscenen i stykket «Postkort fra Lillebjørn» på Oslo Nye teater. Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no.
IKKE BARN: Unni Wilhelmsen (40) forteller at hun har valgt bort barn. Denne uken debuterer artisten på teaterscenen i stykket «Postkort fra Lillebjørn» på Oslo Nye teater. Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Unni Wilhelmsen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Den erfarne artisten Unni Wilhelmsen (40) debuterte på teaterscenen da «Postkort fra Lillebjørn» hadde urpremiere på Oslo Nye teater torsdag.

Wilhelmsen har gitt ut syv album siden 1996, og har vunnet to Spellemannspriser. Og etter en årrekke som artist og låtskriver, ble det en stor overgang å gå over til teatret.

- Det å stå opp tidlig hver dag og ha lunsjpauser og sånn, er jeg ikke vant til. Jeg har nesten aldri vært med på at noen skal fortelle meg når jeg skal spise lunsj og når jeg skal være ferdig med den. Det er uvant, men jeg elsker det. Det er et eventyr hvert eneste minutt, sier Wilhelmsen om teater-jobben der Lillebjørn Nilsens låter utgjør handlingen i stykket.


Men selv om hun ikke er vant til å jobbe strukturert, mener artisten selv at hun har vokst opp til å bli et svært ryddig menneske.

- Jeg var veldig rotete da jeg var liten. Jeg var helt utstyrtelig rotete. Nå er jeg en av de ryddigste og streiteste business-aktige damene du kan tenke deg. Jeg skylder ikke fem øre noe sted og betaler alt innen fristen, jeg har tellekanter hjemme og snurper ledningene på et eksemplarisk vis og jeg prøver å være venner med alle. Jeg er ikke så ustrukturert, men når jeg har fri så går jeg med one-piece og tøfler halve året og sover så lenge jeg kan, sier hun til Seoghør.no.

Unni Wilhelmsen har blitt 40 år, men forteller til Seoghør.no at hun på ingen måte savner å ha barn.

 - Nei, jeg har to katter. Barn er ikke på min agenda i det hele tatt. Det er hyggelig når de kommer og hyggelig når de drar. Jeg har valgt å ikke få barn.

Og ved fylte 40, hovedrolle på Oslo Nye teater og flere konsertjobber, føler artisten at hun er på rett sted i livet.

- Jeg har gitt ut syv album siden den gang, så jeg er jo ikke noe stressa på noe som helst måte. Jeg lever godt av musikken min og har et veldig fint publikum. De har jo framfor alt veldig god smak. Jeg har greid å komme meg i en etablert fase der det kommer folk på konsertene, og jeg blir invitert på masse forskjellig og har alltid nok å gjøre, sier Unni Wilhelmsen til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble helt rørt

Se video med Unni Wilhelmsen her:[obj:media:10840]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer