CELEBERT: Cecilie og Kathrine Fredriksen sammen med pappa John Fredriksen og forretningskvinnen Celine Midelfart. Norges rikeste mann er alene igjen etter et brudd med kjæresten og forretningskvinnen Marianne Boije Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
CELEBERT: Cecilie og Kathrine Fredriksen sammen med pappa John Fredriksen og forretningskvinnen Celine Midelfart. Norges rikeste mann er alene igjen etter et brudd med kjæresten og forretningskvinnen Marianne Boije Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.noVis mer

- Jeg har valgt å forlate John

Kjærligheten tok slutt for Norges rikeste mann.

SEHER.NO: Forretningskvinnen Marianne Boije (36) bekrefter overfor Se og Hør at hennes forhold til den 65 år gamle redermilliardæren John Fredriksen er over.

- Jeg kan bekrefte at påskeferien ikke ble helt slik som vi hadde tenkt oss. Jeg har valgt å forlate John, og no mer ønsker jeg ikke å kommenterer rundt mitt privatliv, sier Boije til bladet.

I februar i fjor kunne Se og Hør avsløre at Boije var blitt sammen med den 32 år eldre skipsrederen. De hadde kjent hverandre i over ti år, men det var først et drøyt år etter at Fredriksen ble enkemann at vennskapet utviklet seg til et forhold.

John mistet sin kone Inger Astrup Fredriksen i kreft jula 2006.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Verdens hotteste milliardarvinger