- Jeg har vært veldig sliten

Anne Rimmen tar seg en velfortjent ferie etter OL-sommeren.

FRIKVELD: Anne Rimmen Sammen med svigersøster Ellen Anna Gaup, og venninnen Marthe Kveli Valeberg, da sistnevnet lanserte skomerket TagOslo, i Butikken MagMaLou på Frogner. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør
FRIKVELD: Anne Rimmen Sammen med svigersøster Ellen Anna Gaup, og venninnen Marthe Kveli Valeberg, da sistnevnet lanserte skomerket TagOslo, i Butikken MagMaLou på Frogner. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vakre NRK-profilen Anne Rimmen (30) nyter late dager nå som OL er over, og onsdag sist uke tok hun seg en tur på venninne og MagMaLou-eier Marthe Kveli Valebergs (33) lansering av det nye skomerket TagOslo.

– Akkurat nå har jeg fri, og gjør så lite som mulig, det beste er å slippe å ha på vekkerklokke. Jeg ser venner og prøver å ta meg tid til å trene, forteller Anne Rimmen til Seoghør.no.

Sammen med svigersøster Ellen Anna Gaup (37) gikk hun løs på alle de fine skoene i butikken.

– Jeg har vært veldig sliten, nå ser jeg fram til hverdag med vanlige arbeidsdager, forteller Anne, men først skal hun til Danmark og besøke besteforeldrene sine.

- Blir det noe tid til kjæresten da?

– Ja jeg får selvfølgelig litt tid med han også, smiler Anne.

– Men han må jo jobbe en del med klærne sine også, jeg syns det er så kult at han har funnet en ny vei. Han har en kreativ side som mange ikke vet om, forteller Anne, om kjæresten Ailo Gaup (33) .


Motocross-esset Ailo har utviklet sitt eget superundertøy, og er nå i ferd med å ferdigstille en ny kolleksjon.

– Han er alene om det han gjør, mange setter jo bare navnet sitt på et produkt, men Ailo gjør alt fra testing, design og fabrikkontakt. Til og med logoen har han tegnet selv, skryter Anne. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer