Isabella Löwengrip:

- Jeg har vært veldig deprimert

Den svenske influenseren deler personlige detaljer med følgerne.

DEPRIMERT: Isabella Löwengrip røper at hun har slitt med depresjon i en spørsmålsrunde på Instagram. Foto: Karin Törnblom / IBL/ Aftonbladet/ NTB scanpix
DEPRIMERT: Isabella Löwengrip røper at hun har slitt med depresjon i en spørsmålsrunde på Instagram. Foto: Karin Törnblom / IBL/ Aftonbladet/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Søndag kveld svarte den svenske influenseren Isabella Löwengrip (29) på spørsmål fra følgerne sine på Instagrams historiefunksjon, der hun blant annet snakket om en tøff tid.

- Om jeg skal være ærlig, har jeg vært veldig deprimert de siste årene, er blant det 29-åringen skriver, før hun legger til at «karrierekrisen» på sett og vis har hjulpet henne gjennom det.

Löwengrip har som kjent hatt et tøft år rent økonomisk, etter at det ble avslørt at hun hadde jukset med lesertall - noe som førte til at flere samarbeidspartnere trakk seg ut.

For å komme seg ut av depresjonen forteller influenseren at hun ble behandlet med elektrosjokk, som ifølge den svenske avisen Expressen kan hjelpe ved ulike psykiske utfordringer, som mani ved bipolare lidelser, diverse psykoser, schizofreni eller fødselsdepresjoner.

Behandlingen innebærer at hjernen stimuleres gjennom flere korte strømpulser.

Ble singel igjen

Det er ikke bare karrieren som har vært vanskelig for Löwengrip det siste året. Hun har også blitt singel.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Det var i januar at 29-åringen skrev i et innlegg på Instagram at hun og Erik Selin (52) hadde gått hver til sitt.

«Erik og jeg har bestemt oss for å ende forholdet vårt. Selvfølgelig er det et tøft valg, men jeg er veldig takknemlig for at vi fant et vennskap som vil vare ut livet», skrev hun da.

Da hadde forholdet deres bare vært kjent siden september året før.

- Jeg avsluttet forholdet mitt, ettersom jeg trengte å finne sinnsro og lykke igjen, på egen hånd, er det 29-åringen nå har å si om bruddet.

Samtidig forteller Löwengrip at hun og Erik Selin fortsatt er gode venner, og at de snakker sammen hver dag.

Ingen pengestøtte

Hun understreker også at ekskjæresten, som er nummer 1008 på Forbes liste over verdens rikeste mennesker og en av Sveriges rikeste menn, ikke har hjulpet til økonomisk.

- Erik er det snilleste mennesket jeg har møtt. Men jeg sa til ham tidlig i forholdet at jeg ikke ville ha noe hjelp. Jeg ville heller gå konkurs enn å ta imot penger fra ham, sier hun, og legger til at rådene og støtten hun fikk fra ham betydde mye for henne.

Det samme sa hun da hun åpnet opp om kjæresten i september i fjor.

- Han er en så stor støtte, og jeg er veldig takknemlig for å ha ham. Han har så mye erfaring, og han kjenner meg og vet hvor viktig det er for meg å komme ut av denne krisen på egen hånd. Han kan være en emosjonell støtte, men resten må jeg klare selv, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Forbrukertilsynet mener influenser bryter loven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer