- Jeg har vært veldig bekymra

Jenny Skavlan var usikker på om hun ville klare seg i underholdningsbransjen.

FÅR IKKE ALT: - Jeg går jo på auditions, og det er ikke alle roller jeg vil ha som blir mine, sier Jenny Skavlan. Her er hun med forloveden Thomas «Finger'n» Gullestad etter Morten Ramm sitt show i Oslo Spektrum. Foto: Stella Pictures
FÅR IKKE ALT: - Jeg går jo på auditions, og det er ikke alle roller jeg vil ha som blir mine, sier Jenny Skavlan. Her er hun med forloveden Thomas «Finger'n» Gullestad etter Morten Ramm sitt show i Oslo Spektrum. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Livet smiler til nyforlovede Jenny Skavlan (25). Den vakre brunetten fra Oslo beste vestkant kan velge og vrake i jobbtilbud, men 25-åringen innrømmer overfor Se og Hør at det ikke alltid har vært like lett.

- Jeg har vært veldig bekymra. I starten var jeg veldig usikker på om jeg kom til å få nok jobb. Nå går det veldig bra, og det er sånn at jeg må takke nei til mye også, avslører Jenny etter helgens Morten Ramm-showet i Spektrum – der kjæresten Thomas «Finger'n» Gullestad var DJ.

Men hun får ikke alt hun peker på.

- Jeg går jo på auditions, og det er ikke alle roller jeg vil ha som blir mine, sier Jenny.


Hun spiller for tiden inn serien «Fritt fall» – som skal vises på kanalen MAX fra høsten.

- Jeg liker veldig godt balansen mellom TV og film-jobbing. Jeg har jo ikke gått teaterhøyskolen, så film er rosinen i pølsa – mens TV er selve pølsa, ler hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jenny forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer