- Jeg har vært utro ti ganger

Mark Owen innrømmer å ha vært en «komplett idiot»...

UTRO: Mark Owen innrømmer nå å ha vært utro mot kona Emma Ferguson med hele ti forskjellige kvinner i løpet av deres fem år lange forhold.  Foto: All Over Press
UTRO: Mark Owen innrømmer nå å ha vært utro mot kona Emma Ferguson med hele ti forskjellige kvinner i løpet av deres fem år lange forhold. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den gifte Take That-stjernen Mark Owen (38) innrømmer nå at han har vært utro mot skuespillerkona Emma Ferguson (37) hele ti ganger i løpet av deres fem år lange forhold.

Det er i et ferskt intervju med The Sun at tobarnsfaren nå står frem om affærene og forteller at han har vært en «komplett idiot».

Ifølge Owen fortalte han kona om affærene onsdag kveld, og torsdag stod han altså frem i den britiske tabloidavisen.

- Hun elsker meg og jeg har skuffet henne. Jeg er utrolig lei for det. Jeg har vært en idiot, drittsekk og jævel. Alt det og mer. Dette handler om meg. Det er mine feil. Ingen andre har skyld i dette, sier han.


Mark og Emma har vært sammen i fem år og har to barn sammen, det var imidlertid først i oktober i fjor at de to giftet seg. Og nå innrømmer altså Mark at han har hatt forhold til ti forskjellige kvinner i løpet av de fem årene.

Ifølge popstjernen var ni av de ti affærene one-night-stands i fylla, mens ett av forholdene, som han da hadde til den 24 år gamle regnskapsføreren Neva Hanley, skal ha pågått i alle de fem årene han har vært sammen med Emma.


- Jeg vet ikke helt sikkert hvor mange kvinner det har vært totalt. Kanskje ti, sier han.

Owen insisterer imidlertid på at han har vært trofast mot Emma siden deres bryllup i fjor.

- Jeg har levd med en enorm skyldfølelse. Den har alltid vært der, jeg har båret den rundt med meg. Den holdt meg tilbake i mitt forhold til Emma. Jeg hadde ikke gjort noe av dette hvis jeg kunne skrudd tilbake tiden. Jeg er halvveis gjennom livet mitt nå, og på en måte er dette en lærepenge. Du må lære og det er det jeg skal. Emma er en sterk kvinne og jeg vet at hun vil gjøre det som er riktig for henne og barna. Jeg støtter henne i det, sier han.

38-åringen håper desperat at kona vil tilgi han, men skjønner at han har skuffet henne voldsomt.

- Man skjønner hva man har gjort når man innrømmer det. Jeg har skuffet henne helt enormt. Venner, familie, alle sammen, jeg har skuffet dem alle. Jeg skulle ønske jeg hadde fortalt Emma om dette før vi giftet oss. Men jeg har gjort dette nå. Hvis hun tilgir meg vil det ikke være den andre sjansen hun gir meg, det vil være den 100. sjansen, sier han.

Sjokknyheten om Owens utroskap ryster nå Take That fansen, og i innrømmelsen avslører popstjernen også at han hadde sex med 24 år gamle Neva i september i fjor, kun uker før han giftet seg med Emma.

De andre medlemmene av suksessgruppa, som har solgt over 30 millioner album, visste ingenting om affærene.

Owen skal ha truffet Neva da hun kun var 19 år gammel på en jernbaneperong på Preston stasjon i september 2004. De ble raskt gode venner og tre uker etter skal han ha fløyet henne til LA, hvor de så hadde sex på Hollywoods Best Western Hotel.


Tre måneder senere inviterte Mark ungjenta til sitt hjem i the Lake District, hvor de tilbragte natten med å røyke kannabis, drikke vodka og ha sex.

Paret skal ha roet ned forholdet over årene, men holdt fortsatt kontakt og møttes på hotellrom av og til.

Én uke etter at Owens datter ble født i november 2008 tilbragte de nok en het kveld sammen. Det siste møtet skal ha vært på the Gore Hotel i vest-London i september i fjor.


- Vi hadde sex fem ganger den kvelden. Det var da jeg begynte å føle meg virkelig skyldig. Lyvingen har pågått for lenge. Jeg kan ikke gjøre dette mot Marks familie lenger, sier Neva til The Sun.

Ifølge Mark var årsaken til det siste møtet at han hadde det tøft med Emma.

- Da jeg møtte Neva i september var det fordi jeg gikk gjennom en tøff tid med Emma. Jeg følte meg ikke spesielt bra med meg selv eller fremtiden og ringte henne. Etter det siste møtet skjønte jeg at jeg måtte få orden på livet mitt. Jeg måtte forandre den jeg var. Bryllupet var på en måte en ny begynnelse for meg. Jeg tvilte aldri på at jeg ønsket å gifte meg, sier han.

Owen har imidlertid ikke bare hatt sex med 24 år gamle Neva, han har også lånt henne store summer penger ved flere anledninger. Blant annet i forbindelse med deres siste møte.

- Hun ringte meg én uke før bryllupet mitt og fortalte at hun hadde mistet jobben og kom til å miste leiligheten sin. Hun spurte om jeg kunne hjelpe henne, og siden jeg har kjent henne så lenge sa jeg selvfølgelig ja. Jeg har vel gitt henne litt over 12.000 pund (cirka 105.000 kroner) i løpet av tiden vi har kjent hverandre. Når jeg har hatt det ille, eller trengt litt støtte, så har hun vært der for meg. De andre jentene var one-night-stands på ulike turneer. Jeg har ikke kontakt med noen av dem. Jeg tenkte rett og slett ikke. Den neste dagen ville jeg tenke «åh faen». Jeg følte mye anger og skuffelse, sier han.

38-åringen benekter imidlertid at han bestakk Neva for at hun skulle holde tett om affæren.

- Nei, jeg betalte henne ikke for at hun skulle holde tett. Jeg hadde ikke hatt noe penger igjen hvis jeg skulle ha bestukket dem alle sammen, forteller han.


Popstjernen hevder at problemer med selvtillit og alkohol har vært årsaken til at han har hatt vanskeligheter i forholdet til kona.

- Jeg benektet at jeg hadde en affære da ting pågikk. Det ble bare bedre og bedre mellom meg og Em. Vi møttes og etter et og et halvt år var hun gravid med vår første, nydelige sønn, Elwood. Og når du får barn forandrer ting seg. Jeg følte at jeg ble bedre kjent med Em hver dag. Jeg elsker henne over alt, men vårt forhold har ikke bestandig vært bra, på grunn av meg. Hun har virkelig forsøkt å støtte meg, men livet var hart. Jeg skuffet henne, jeg har vært selvopptatt og sta. Alt det som har skjedd har jeg bragt på meg selv. Hvis vi kranglet var det alltid på grunn av meg.

Ifølge Owen har han ikke hatt en affære siden parets bryllup i fjor. Han har også kuttet ut alkoholen.

- Jeg er stolt av det. Jeg vet det høres dumt ut, men vår bryllupsdagen ønsket jeg å være tro mot mine ord. Det var en enorm omveltning for meg å gjøre det. På mange måter symboliserte det en ny start. Jeg har også merket en enorm forskjell siden jeg sluttet å drikke, men jeg er ganske vanskelig. Jeg har alltid likt å drikke og er et festmenneske, sier han.

Popstjernen håper at hans innrømmelser nå vil hjelpe han komme videre i livet.

- Dette måtte skje for at jeg skulle komme meg videre. Det ville alltid vært der. Jeg kunne aldri være helt ærlig med Emma, meg selv eller med noen. Nå kan jeg det. Jeg kan starte på nytt. Jeg ville gjøre det rette overfor Emma og barna. Hun har gjort så mye bra for meg. Hun er uten tvil det mennesket jeg vil være sammen med resten av livet. Hun er det beste som har hendt meg og jeg ønsker å bli gammel med henne. Men vi får se hva som skjer, sier han.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ
: - Nå vil han fri til kjæresten