<strong>DELTOK I MGP:</strong> Mira Craig var i 2010 en av deltagerne i Melodi Grand Prix, men gjorde ikke stor suksess i konkurransen. Foto: SCANPIX
DELTOK I MGP: Mira Craig var i 2010 en av deltagerne i Melodi Grand Prix, men gjorde ikke stor suksess i konkurransen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har vært tjent med en lang pause

Et halvt år etter at hun ble mamma, gjør den norske artisten Mira Craig fullstendig helomvending.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mira Craig (29) hadde gjort ferdig sin fjerde plate. Men så oppdaget hun rocken, og la sitt eget uttrykk på hylla til fordel for melodisk poprock og fortellinger med western-tilsnitt, skriver VG.

- Den sjangeren jeg har drevet med har gått veldig inn i det digitale etter hvert med autotune-effekter og kalde lydbilder. Jeg fikk litt nok av det og gikk i studio med produsenten min, Eigil Berntsen, og spilte inn en rocklåt i stedet. Etterpå ble vi bare sittende og se på hverandre – hva i all verden skjedde der? Hva gjorde vi? Da forsto jeg at det var meningen at jeg skulle gå i en slik retning. Jeg ville lage en rockskive, sier Mira Craig til avisen.

Nå gleder den 29 år gamle artisten seg til å se reaksjonene på hennes nye stilretning. Mira, som ble mamma til lille Mio Amioko i sommer, spilte inn platen mens hun gikk gravid - men selv tviler hun på at stemmen er forandret etter fødselen.

- Men den har hatt vært tjent med en lang pause fra å snakke med dere i pressen, haha! Men stemmen har hatt godt av å hvile et par år. Jeg mener den kommer enda bedre frem på denne platen, selv om jeg alltid har hatt litt rock i vokalen. Såpass at jeg faktisk har hatt metalfolk som fans hele tiden, mener Mira Craig.

Ifølge VG får det nye stoffet får premiere under vinterens by:Larm, men allerede i slutten av januar kommer den første smakebiten, «Aces High». Da har det gått om lag tre år siden Mira Craigs forrige plate, «Ghetto Fairytales». Siden det har hun både vært dommer i «X Factor» og finalist i «Melodi Grand Prix».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Alt stoppet opp da jeg fikk barn   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer