«Downton Abbey»:

- Jeg har vært syk siden jeg var 14 år gammel

«Downton Abbey»-stjernen Jessica Brown Findlay avslørte sitt personlige drama i et nytt intervju.

SLET: Skuespiller Jessica Brown Findlay forteller i et nytt intervju at hun lenge har slitt med spiseforstyrrelser. Foto: NTB scanpix 
SLET: Skuespiller Jessica Brown Findlay forteller i et nytt intervju at hun lenge har slitt med spiseforstyrrelser. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den britiske tv-stjernen Jessica Brown Findlay (27) er et kjent fjes for «Downton Abbey»-fansen. Hun spilte karakteren Lady Sybil Crawley i serien, og var med i totalt 20 episoder.

27-åringen har dessuten spilt i en rekke filmer og andre tv-serier, og har hos den britiske pressen blitt en slags ny favoritt. Nå er det derimot ikke jobben hennes som skaper overskrifter.

I et nytt intervju forteller Jessica at hun i over 13 år har båret på en mørk hemmelighet. Hun har nemlig slitt med spiseforstyrrelser siden hun var tenåring, og vil nå stå frem for å hjelpe andre.

Åpner opp

- Jeg er med i «Hamlet», og stykket utforsker mye som knyttes til mental helse, så... Jeg har hatt en spiseforstyrrelse siden jeg var 14 år, forteller hun og fortsetter:

- Vi har alle ideer om hva skjønnhet og suksess er. Det må komme en tid hvor de reglene ikke finnes mer. Da kan vi ha en voksen samtale om hva dette egentlig går på, og om depresjon, forklarer hun til The Daily Telegrapg, ifølge BBC.

Jessica sier hun har valgt å dele sin historie for å hjelpe andre som kanskje ikke tør å snakke ut. Hun vet selv hvor vanskelig det er å møte seg selv i døra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer