TØFT: Ifølge Mira Craig har hun vært veldig sliten og deprimert etter høsten og vinterens hardkjør.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
TØFT: Ifølge Mira Craig har hun vært veldig sliten og deprimert etter høsten og vinterens hardkjør. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Jeg har vært sliten og deprimert

Mira Craig har hatt en svært tøff vinter.

SEHER.NO:  Popstjernen Mira Craig (27) har hatt en tøff høst og vinter med mye jobbing i både «X Factor» og Melodi Grand Prix.

Og i et ferskt intervju med ukebladet Her og Nå innrømmer 27-åringen at presset fra mediene, samt overskrifter om sjokk-exit fra MGP, hetsing på Facebook og kjolekritikk har blitt litt for mye for henne.

- Jeg har jobbet mye, og det har vært mye kaos. Jeg har vært veldig sliten og deprimert, sier hun til bladet.

Etter MGP-deltagelsen i januar sa Mira til Seher.no at hun ønsket å ta en pause fra artistlivet, og til Her og Nå forteller hun at motgangen har vært tøff å takle.

- Det er noe med det at når en person ikke har det bra psykisk, og folk ikke er snille med deg, så går det inn på en. Når mange snakker dritt, blir jeg litt usikker. Jeg føler at folk ikke ser meg som person, sier hun.

Ifølge popstjernen har hun imidlertid ikke tenkt å legge karrieren helt på hylla, og jobber for tiden med et nytt album.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901   

LES OGSÅ: - Mira bør saksøke én av dem!