- Jeg har vært skikkelig slem

Ekteskapet har ikke alltid vært en dans på roser...

VISTE KJÆRLIGHETEN: Men det har ikke alltid vært like lett for superparet. Foto: Stella Pictures
VISTE KJÆRLIGHETEN: Men det har ikke alltid vært like lett for superparet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det er fire år siden popstjernen Pink giftet seg med motocross-kjøreren Carey Hart. Nylig viste paret kjærligheten for åpen gate i Los Angeles. Men i et nytt intervju forteller stjernen at det ikke alltid har vært like lett for ekteparet.

- Jeg er så dramatisk av meg. Og tidligere har jeg vært skikkelig slem mot han, forteller popstjernen i juniutgaven av amerikanske Cosmopolitan.


- Carey satt seg ned ved siden av meg en dag da vi kranglet og sa til meg: «Kjære, når du kaller meg alle disse stygge tingene, blir jeg ordentlig lei meg. Vær så snill og slutt med det». Og jeg ble helt sånn: «Wow, takk for at du forteller meg hva du føler. Nå skal jeg krangle på en rettferdig måte».

Popstjernen avkrefter ryktene om at ekteparet forsøker å få barn, og hevder det snarere er tvert imot.

- Akkurat nå prøver vi å ikke få barn, men jeg kan ikke vente til å slutte og prøve å ikke få barn, forklarer hun på en smått vanskelig måte.

Hun sjokkerte nylig alle ved å klippe seg enda kortere enn vi er vant til å se henne, og samtidig farget hun håret mørkere.

Nettstedet Starpulse.com hevdet at hun så ut som en gutt. Danske Ekstra Bladet mente det var hennes kjedeligste look hittil, men People.com kalte den nye sveisen moden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?