FORTJENT: - Mona fortjente virkelig førsteplassen. Hun hadde best med poeng den sesongen hun kom på andreplass, og jeg synes det var helt riktig at hun vant, sier Lene Alexandra Øien. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORTJENT: - Mona fortjente virkelig førsteplassen. Hun hadde best med poeng den sesongen hun kom på andreplass, og jeg synes det var helt riktig at hun vant, sier Lene Alexandra Øien. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg har vært sinnsykt sliten

Nå lengter Lene Alexandra etter varmere strøk.

Se videointervju med Lene Alexandra nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag var det duket for superfinalen i "Skal vi danse", med det som må kunne sies å være tre svært så flotte kvinner i de fleste hovedrollene. Mona Grudt (37), Katrine Moholt (37) og Lene Alexandra Øien (27) kjempet alle om det gjeve trofeet, med Kristian Ødegård (34) som eneste mannlige konkurrent.

Og det var den eneste som faktisk ikke har vunnet "Skal vi danse", Mona Grudt, som gikk til topps i fredagens sending. Men ifølge vinneren av 2008-versjonen, Lene Alexandra, var ikke det bittert i det hele tatt.

Mona, som stilte på parketten som en følge av at Tshawe Baqwa måtte takke nei til tilbudet om å stille, imponerte alle i salen med sine lekre bevegelser - og like lekre kropp. På andreplass fulgte Lene Alexandra Øien.

- Det gikk mye bedre enn forventet, jeg har vært sinnsykt sliten denne uka. Jeg hadde ingen forhåpninger, så andreplass er jeg egentlig veldig fornøyd med, jubler 27-åringen til Seher.no etter å ha gjennomført sin siste TV-dans - i hvert fall i denne omgang.

At vinner av superfinalen var en verdig én, det er ikke Lene Alexandra det minst i tvil om. 

- Mona fortjente virkelig førsteplassen. Hun hadde best med poeng den sesongen hun kom på andreplass, og jeg synes det var helt riktig at hun vant, mener jenta, som denne sesongen har imponert hele Norges befolkning med sine danseferdigheter.

- Så du er ikke det minste bitter for at det ikke ble deg denne gangen også?

- Nei, jeg er ikke bitter i det hele tatt. Jeg vant "Skal vi danse" for bare noen dager siden. Det er stort for meg, og det holder lenge.

Det har vært en hard høst for Lene Alexandra. Og at hun er fullstendig utladet etter den harde treningen og de mange showene, det legger hun ikke skjul på.

- Jeg hadde aldri forberedt meg på et ekstra show, jeg trodde egentlig aldri at jeg skulle vinne i det hele tatt. Derfor hadde jeg heller ikke forberedt meg på en ekstra uke med superfinale. Det var litt spesielt ikke å ha tid til å fordøye seieren, og bare hoppe i trening igjen. Men jeg har hatt det veldig gøy i kveld, sier "dansedronningen", som har bestemt seg for at solsenga skal bli neste stoppested.

- Ja, nå skal det nok bli en reise til varmere strøk snart, sier Lene Alexandra Øien til Seher.no

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Har alltid vært forelsket i Katrine! 

Se videointervjuet med Lene Alexandra her:

[obj:media:7132]