- Jeg har vært singel i 32 år

Men Kari Svendsen trives alene.

IKKE SAVNET BARN: - Jeg skilte meg da jeg var 28, og på den tiden kunne jeg kanskje tenkt tanken på barn. Men i det store og hele har jeg faktisk ikke savnet det å ha egne barn, sier Kari Svendsen. Foto: SCANPIX
IKKE SAVNET BARN: - Jeg skilte meg da jeg var 28, og på den tiden kunne jeg kanskje tenkt tanken på barn. Men i det store og hele har jeg faktisk ikke savnet det å ha egne barn, sier Kari Svendsen. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Kari Svendsen (60) var kjæreste med visesangeren Lillebjørn Nilsen (60) fra hun var 15 år, til de skilte lag i 1978. Siden da har hun vært singel, ifølge Her og Nå.
 
- Jeg har levd et liv der jeg stadig er på farta, og det synes jeg er topp. Jeg skilte meg da jeg var 28, og på den tiden kunne jeg kanskje tenkt tanken på barn. Men i det store og hele har jeg faktisk ikke savnet det å ha egne barn, sier Kari til Her og Nå.
 
Og «Banjo-Kari» kan heller ikke tenke seg å få samboer med det første.
 
- Jeg føler jeg er morsom å være venninne med. Men noe drag sånn kjærestemessig har jeg aldri hatt, sier Svendsen til Her og Nå.
 
- Jeg har ikke engang lyst til å sjekke ut hvordan det er å bo med noen. Jeg har bodd for meg selv i 32 år og har det fint, sier hun.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.