Karianne Wahlstrøm fra «Farmen» om livet uten kjæreste:

- Jeg har vært singel helt siden jeg var 19

«Farmen»-Karianne avslører hva hun ser etter i sin drømmemann.

TV-AKTUELL: Den blide telemarksjenta
utmerket seg allerede i første episode av
«Farmen». Her sammen med programleder
Gaute Grøtta Grav (38). Foto: TV 2
TV-AKTUELL: Den blide telemarksjenta utmerket seg allerede i første episode av «Farmen». Her sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (38). Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Lærerstudenten Karianne Amlie Wahlstrøm (26) fra Notodden gjorde seg umiddelbart bemerket i årets «Farmen»-sesong.

Ikke minst da hun kastet klærne og hoppet i havet allerede i første episode. At halve Norge har sett henne nakenbade, angrer hun ikke det grann på.

– Kroppen er toppen, så det var bare gøy. Det angrer jeg ikke på i det hele tatt. Det er bare deilig å føle seg så fri. Og det er da vel ingen som dør av å se en naken rumpe, smiler Karianne til Se og Hør.

Ikke bare blond

TV-seerne er så langt blitt kjent med en konfliktsky og livsglad ungjente. Men 26-åringen lover mer dramatikk etter hvert.

EVENTYRLYSTEN: Vakre
Karianne Amlie Wahlstrøm elsker
nye opplevelser, og nølte ikke da
hun ble oppfordret til å melde seg
på «Farmen». Foto: Tor Lindseth.
EVENTYRLYSTEN: Vakre Karianne Amlie Wahlstrøm elsker nye opplevelser, og nølte ikke da hun ble oppfordret til å melde seg på «Farmen». Foto: Tor Lindseth. Vis mer

– Jeg fremstår nok som litt blond, naiv og klønete. Jeg skulle ønske at jeg torde si fra litt mer i starten av oppholdet. Men jeg blir tøffere utover i serien, lover Karianne.

Gode tilbakemeldinger

Nå er innspillingen over, og 26-åringen tilbake på skolebenken på tredje året i lærerutdanningen i Oslo.

Likevel er det ikke til å komme unna at «Farmen»- oppholdet preger hverdagen. – Det er mange unge jenter som sier at jeg er herlig. Reaksjonene har bare vært hyggelig, stråler den energiske solstrålen.

– Har det kommet noen frierbrev, da?

– Jeg har fått en del meldinger av menn, særlig på Instagram og Facebook. Men jeg vil heller treffe menn i det virkelige liv, så jeg er fortsatt singel, smiler Karianne.

Slik er drømmemannen

Den livsglade ungjenta har ingen hast med å finne den store kjærligheten.

KONFRONTASJON: FIKK NOK: Karianne Amlie Wahlstrøm gikk rett i strupen på meddeltaker Geir Magne Haukås i en av årets episoder. Foto: TV 2
KONFRONTASJON: FIKK NOK: Karianne Amlie Wahlstrøm gikk rett i strupen på meddeltaker Geir Magne Haukås i en av årets episoder. Foto: TV 2 Vis mer

– Jeg har vært singel i åtte år, helt siden jeg var 19. Jeg elsker å gjøre ting som folk vanligvis gjør som par, som å dra på ferie eller å gå ut og spise. Det er utrolig befriende å ikke være avhengig av andre for å kose seg, forteller skjønnheten.

– Hvordan er drømmemannen?

– Det viktigste er at han har humor. Sjarm og utseendet betyr også litt, men det viktigste er at kjemien stemmer, understreker Karianne.

LES OGSÅ: Tordner mot «Farmen»-kollegaen

TI BUD: Geir Magne Haukås sprer det kristne budskap på «Farmen», men lever han etter de ti bud selv? Video: Miriam Bakkejord / Redigering: Marie Røssland / Foto: Preben Hunstad / TV2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer