GLAD I DAMER: Cameron Diaz innrømmer at hun tiltrekkes av andre damer og at hun har vært sammen med en kvinne. Her med sine kollegaer i filmen «The Other Woman» Kate Upton og Leslie Mann Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press
GLAD I DAMER: Cameron Diaz innrømmer at hun tiltrekkes av andre damer og at hun har vært sammen med en kvinne. Her med sine kollegaer i filmen «The Other Woman» Kate Upton og Leslie Mann Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over PressVis mer

- Jeg har vært sammen med en kvinne

Cameron Diaz har aldri lagt skjul på at hun er tiltrukket av andre damer. Nå letter hun litt på sløret..

SEOGHØR.NO: Selv om hun har blitt koblet til mange av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer har ryktene om at hun er tiltrukket av andre kvinner alltid forfulgt Cameron Diaz (41).

I mange år har den flotte skuespilleren sett ut til å nyte singellivet og har ingen planer om å stifte familie. Hun har heller aldri lagt skjul på at hun er tiltrukket av andre kvinner.

- Jeg blir seksuelt tiltrukket av kvinner. Kvinner er vakre, og jeg tror det er helt naturlig å bli forført av feminin skjønnhet, har Cameron tidligere fortalt til magasinet Glamour.

Har «svømt i kvinnedammen»

I et nytt TV-intervju med Andy Cohen går Diaz enda lenger og avslører at hun har hatt nærkontakt med andre kvinner.

BARN PÅ VENT: Skuespilleren utelukker ikke at hun vil stifte familie i fremtiden, men har heller aldri utrykt noe stort ønske om egne barn. Foto: Bill Davila/startraksphoto.com
BARN PÅ VENT: Skuespilleren utelukker ikke at hun vil stifte familie i fremtiden, men har heller aldri utrykt noe stort ønske om egne barn. Foto: Bill Davila/startraksphoto.com Vis mer


- Ja, jeg har vært sammen med en kvinne, svarte blondinen på spørsmålet om hun noen gang har «svømt i kvinnedammen».

Da hun senere fikk spørsmål om det hadde skjedd flere ganger svarte Cameron;

- Du spurte ikke i detalj om hvilken måte jeg har vært sammen med en dame, men jeg har vært sammen med en dame, sier hun ifølge Us Magazine.

Mange kjendis-ekser

I en alder av 41 ser det ut som at superstjernen endelig har funnet seg selv, og er trygg på sin egen seksualitet.

- Sex og kjærlighet kan være to forskjellige ting. Jeg kan være seksuelt tiltrukket av en kvinner, men det betyr ikke at jeg vil forelske meg i henne, så jeg vil ikke kalle meg lesbisk, har hun tidligere fortalt i et intervju med Playboy.

Diaz har tidligere vært sammen med skuespillerne Matt Dillon, Jared Leto, Justin Timberlake og Tyrese Gibson. Hun har også blitt koblet til kjekkaser som Gerard Butler, Robbie Williams og Jude Law.

LES OGSÅ: - Jeg synes jeg ser bedre ut nå enn da jeg var 25