Jan Thomas:

- Jeg har vært sammen med 17 damer

Kjendisstylist Jan Thomas åpner opp om livet.

KJENDISSTYLIST: Jan Thomas har vært i rampelyset i en årrekke. Nå forteller han om livet og veien til suksessen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
KJENDISSTYLIST: Jan Thomas har vært i rampelyset i en årrekke. Nå forteller han om livet og veien til suksessen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et eventyrlig liv! Det var en gang en syltynn og spinkel spjæling fra Telemark som dro til Amerika for å søke lykken. Han hadde skulderlangt hår og var iført rosa Poco Loco dress med rødt belte i livet og røde, knehøye ridestøvler. Slik startet eventyret om askeladden Jan Thomas Østervold (52).

I dag er han ikke bare rik, berømt og venn med superstjernene i Hollywood, men også proppfull av energi og livserfaring. Jan Thomas er født på Telemark sentralsykehus og levde ungdomstiden i Skien – bare avbrutt av noen år på Vestlandet.

Besatt

- Det har vært en lang og strabasiøs reise. Men du verden så mye moro jeg har hatt det! Jeg er utrolig stolt over det jeg har fått til og lykkelig over at livet mitt er bra, sier kjendisstylisten og smiler fornøyd.

Til tross for at alderen hans har passert et halvt hundre år, er han fortsatt i toppform.

- Jeg bruker mye tid til trening og kroppspleie. Det er nærmest blitt en besettelse, innrømmer Jan Thomas, men legger til at han er mye mindre perfekt enn det folk tror.

Ungkar igjen

På kjærlighetsfronten kan moteguruen se tilbake på fire seriøse og forholdsvis lange forhold, samt en rekke korte og heseblesende dating-eventyr. Nylig kunne Se og Hør avsløre at han igjen er blitt ungkar og spellemann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer