- Jeg har vært redd for å bli alene

Men nå blir det høstbryllup på «Ingen grenser»-Liv Tone.

UTSLITT: - Jeg var dønn sliten og hadde ikke klart en dag til. Vi hadde arbeidsøkter på opp mot 12 timer om dagen. Jeg har aldri gått så mye i voksen alder, sier Liv Tone Lind til Dagbladet. Foto: NRK
UTSLITT: - Jeg var dønn sliten og hadde ikke klart en dag til. Vi hadde arbeidsøkter på opp mot 12 timer om dagen. Jeg har aldri gått så mye i voksen alder, sier Liv Tone Lind til Dagbladet. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Liv Tone Lind (38) fra TV-serien «Ingen grenser» har i vinter mponert seerne med sine prestasjoner i naturen, til tross for at hun på grunn av sykdommen dysmeli er født uten bein, venstre arm og med avstivet albue i høyre arm.

Privat smiler også livet for tiden til 38-åringen. Til høsten forbereder hun nemlig seg på å gifte seg med kjæresten Jahn Håkon (36), etter at han fridde under en ferietur til Barcelona, ifølge Dagbladet.

- Jeg tenkte «hjelp, hva gjør han nå?» Jeg skjønte det var noe på gang da han kakket skjeen i glasset. Så kom tårene. Det var ingen tvil hos meg. Hvor han hadde fridd ville ikke spilt noen rolle, alt som betyr noe er at han vil tilbringe resten av livet med meg.

- Jeg har drømt om å gifte meg helt siden jeg var liten. Hvem gjør ikke det? Det blir kirkebryllup i høst, og jeg har begynt å tenke på kjolen,  sier hun til avisen.

Liv Tone sier hun lenge har tenkt på om hun vil ende opp alene, og i ungdomstiden gikk hun til psykolog for å snakke om bekymringene sine.

Nå gleder hun seg over å ha funnet lykken med Jahn Håkon.

- Jeg har vært redd for å bli alene, og hatt mine tanker rundt det. For mange har det ytre en del å si, men for meg er det det indre som teller. Det har vært viktig å finne en person som godtar meg slik jeg er, for det er en utfordring å være sammen med meg. Ting tar tid, og det er mye logistikk som skal til, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gruet seg til å være med i «Ingen grenser»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer