- Jeg har vært rasende på ham

Trine Rein avslører at forholdet til Lars Monsen ikke bare har vært rosenrødt.

HISSIG: - Trine legger ikke noe imellom. Hvis hun mener at jeg fortjener å høre noe, så vær sikker, jeg får høre det! forteller Lars Monsen. Foto: NRK
HISSIG: - Trine legger ikke noe imellom. Hvis hun mener at jeg fortjener å høre noe, så vær sikker, jeg får høre det! forteller Lars Monsen. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Friluftskjendisen Lars Monsen (47) og artisten Trine Rein (39) overrasket mange da de sto frem som kjærester for to år siden. Nå har de også jobbet sammen, med konsertforedraget «Vilt og vakkert».

For en tid tilbake var de to gjester i NRK Østlandssendingen. Der ga de lytterne et innblikk i hvordan de har det privat, og cd-aktuelle Trine ga blant annet lytterne et innblikk i hvordan hun kom seg tilbake til popscenen, ifølge Her og Nå. 

Det skal Lars ha bidratt til ved å stille henne noen lite behagelige spørsmål.

«Du synger fletta av alle andre norske kvinnelige artister. Hvorfor i all verden er ikke du der ute på himmelen? Nå må du våkne. Ting skjer ikke av seg selv. Du må ta grep. Du hører hjemme der ute», skal Lars Monsen ha sagt til henne.

I programmet innrømmet Trine at det føltes ubehagelig å få disse kommentarene midt i fleisen. Men i etterkant så hun at kjæresten hadde rett.
 
- Jeg har vært rasende på ham innimellom, men det har kommet noe godt ut av det, fortalte den 39 år gamle artisten.

At Trine Rein har temperament, det legger heller ikke kjæresten hennes skjul på.

- Trine legger ikke noe imellom. Hvis hun mener at jeg fortjener å høre noe, så vær sikker, jeg får høre det! innrømmer Lars Monsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tjener millioner på kjærlighet på scenen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer