- Jeg har vært ordentlig nervøs

Linn Skåber er endelig tilbake i «Nytt på Nytt»-stolen.

TILBAKE: Fredag er Linn Skåber endelig tilbake i «Nytt på Nytt». Dette gleder tv-makkerne Jon Almaas og Knut Nærum.  Foto: SCANPIX
TILBAKE: Fredag er Linn Skåber endelig tilbake i «Nytt på Nytt». Dette gleder tv-makkerne Jon Almaas og Knut Nærum. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:   Fredag er komistjernen Linn Skåber (40) endelig tilbake i «Nytt på Nytt»-stolen på NRK1.

I høst tok Skåber en pause fra det populære programmet for å blant annet opptre i showet «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» på Chat Noir. Hun har også vært å se i NRK-serien «Hjerte til hjerte: Spelet».

Dermed måtte «Nytt på Nytt»-makkerne Jon Almaas og Knut Nærum få inn en rekke vikarer for Linn i høstens sesong. 

Fredag kan imidlertid fansen se frem til humordronningens comeback i gullrekka, og overfor Dagbladet innrømmer Skåber at hun har vært fryktelig nervøs i forkant av sendingen.


- Jeg har vært ordentlig nervøs. Faktisk nesten verre enn jeg var før aller første program. Den siste uken har jeg krampelest aviser. Det er faktisk sånn at jeg ofte er mer nervøs her enn på en teaterpremiere. Vikarene har jo også vært faretruende gode, sier Skåber til avisen.

TV-makkerne Almaas og Nærum sa til Seher.no i forkant av høstens sesong at det var «litt godt» å skulle bli kvitt Linn.

- Jeg ser frem til det faktisk. Jeg synes det er deilig å endelig være kvitt henne. Og vi skal jo ha åtte vikarer for å erstatte henne. Så det blir også morsomt - å jobbe med nye folk. Det eneste skår i gleden er vel at Linn kommer tilbake etter nyttår. Hun har rett og slett sydd seg fast i den stolen, sa Nærum til Seher.no i august.

Nå innrømmer imidlertid Jon Almaas at det blir godt å få latterdronningen tilbake.

- Det føles ordentlig trygt og godt å ha henne tilbake. Det er godt at trekløveret er samlet igjen, jeg kjenner at kjemien er tilbake, sier Almaas til Dagbladet.

I fredagens program er Norwegian-sjef Bjørn Kjos, samt mesterkokk Eyvind Hellstrøm gjestene i «Nytt på Nytt».
 
«Nytt på Nytt» sendes på NRK1 fredager kl. 20.55!  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos tv-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Deilig å endelig bli kvitt henne