- Jeg har vært nervøs for dette lenge

Øyvind Mund trente i skjul før torsdagens sang-debut.

SANG FOR TV-SEERNE: Øyvind Mund trosset nervene da han torsdag debuterte som TV-sanger i «Allsang på Grensen» på TV 2. Foto: TV 2
SANG FOR TV-SEERNE: Øyvind Mund trosset nervene da han torsdag debuterte som TV-sanger i «Allsang på Grensen» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Som programleder for «Gylne Tider» på TV 2 har Øyvind Mund truffet flere av de mest kjente artistene fra 80- og 90-tallet.

Men møtet med sang-stjerner som Samantha Fox, Glen Medeiros og The Bangles holdt ikke til å roe nervene på forhånd, da 45-åringen torsdag debuterte som TV-sanger i «Allsang på Grensen».

- Jeg har vært med i mange TV-programmer, men innrømmer at jeg har vært nervøs for å skulle synge her lenge, sa han til Seher.no etter sending.

Mund - som blant annet sang Knutsen og Ludvigsen-låten «Kanskje kommer Kongen» foran kamera og et publikum på flere tusen mennesker - avslører overfor Seher.no at han har trent på sangen, før debuten.

- Det har blitt noen øvinger, men nå som det er ferdig, syntes jeg det var veldig gøy. Jeg kommer gjerne tilbake, sier han til Seher.no.

Munds programleder-kollega Katrine Moholt var imponert over sin gode venns allsang-debut.

- Øyvind er en klippe, og jeg har visst lenge at han har en fin stemme. Det er bare tull at han ikke kan synge.

- Også etablerte artister kan bli nervøs av å synge foran så mange mennesker som er her i Halden, og foran TV-skjermene, men jeg var sikker på at alt ville gå bra, og det gjorde det, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble veldig sliten av å reise

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer