Iben Akerlie:

- Jeg har vært naiv

«Kompani Lauritzen»-deltakeren røper at hun har brent seg mange ganger.

MER FORSIKTIG: Iben Akerlie forteller at hun flere ganger har «brent seg» i offentligheten, noe som har gjort henne mer varsom. Foto: Espen Solli / Se og Hør
MER FORSIKTIG: Iben Akerlie forteller at hun flere ganger har «brent seg» i offentligheten, noe som har gjort henne mer varsom. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tre deltakere måtte lørdag forlate «Kompani Lauritzen». På rekke og rad måtte nemlig Thomas Hayes (26), Christopher Robin Omdahl (31) og Ingrid Halstensen (35) takke for seg.

Én av dem som fortsatt blir å se i programmet er skuespiller og forfatter Iben Akerlie (35), som så langt har gjort seg svært bemerket i reality-serien.

- Ingen kontroll

Som anerkjent skuespiller og ekskjæreste av en annen skuespiller, Jakob Oftebro (37), har Iben Akerlie i en årrekke vært i medias søkelys - på godt og vondt.

Overfor Se og Hør legger ikke 35-åringen skjul på at medias skriverier har gjort henne mer forsiktig i offentligheten.

- Jeg føler ikke selv at jeg er så veldig privat av meg, egentlig. Jeg tror heller at jeg kanskje er mer privat enn hva folk forventer av meg, men heller ikke mer privat enn de fleste i verden, sier hun.

Hun fortsetter:

- Erfaringsmessig har jeg det bedre av å være litt sånn. Journalister tar ofte hele hånden når man gir dem en liten finger. Man har liksom ingen kontroll på overskrifter eller noe som helst. Akkurat det tapper meg for energi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer