TRAVEL HVERDAG: Petter Nyquist spiller inn ny TV-serie som Petter uteligger, samtidig som han er travelt opptatt på hjemmebane som fersk tobarnsfar. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
TRAVEL HVERDAG: Petter Nyquist spiller inn ny TV-serie som Petter uteligger, samtidig som han er travelt opptatt på hjemmebane som fersk tobarnsfar. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- Jeg har vært litt i ammetåka

Petter Nyquist spiller inn ny TV-serie samtidig som han nyter livet som fersk tobarnspappa.

SEOGHØR.NO: Petter Nyquist (38) har gjort stor suksess med sin TV-serie «Petter uteligger», som setter fokus på livet på gata i Oslo.

Nå er han i full gang med å spille inn et nytt TV-prosjekt om et tema han har et nært forhold til.

Samtidig er han travelt opptatt på hjemmebane, etter at han i august ble pappa for andre gang.

I ammetåka

Da fødte hans samboer Mari Jagmann sønnen Marius.

Paret har datteren Ingrid fra før.

- Jeg synes det går kjempefint og vi har det bra. Jeg har vært litt i ammetåka, sa Petter med et smil til Seoghør.no på TV 2s høstlansering i Bergen tirsdag.

- Jeg synes Mari gjør en fantastisk jobb med Marius. Jeg prøver å bruke mest tid på å ta vare på hun eldste for å unngå sjalusi og unødvendigheter. Det går fint, men jeg merker det blir litt mer hektisk i denne startfasen.

Saken fortsetter under bildet.

SKRYTER AV SAMBOEREN: - Mari gjør en fantastisk jobb, skryter Petter etter de første ukene med sønnen Marius i hus. Foto: Andreas Fadum
SKRYTER AV SAMBOEREN: - Mari gjør en fantastisk jobb, skryter Petter etter de første ukene med sønnen Marius i hus. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- I den verden jeg jobber i, så er ikke alt knyttet til visse klokkeslett og sånn, så det handler om å bruke døgnet.

Nye temaer og gamle kjente

Petter avslører at det nye TV-prosjektet både vil ta opp nye temaer og gi seerne gjensyn med kjente ting fra den forrige serien.

- Denne gangen er vi innom pårørende-problematikken.. Det er mange som er berørt av folk som lever på gata, og hvordan det er å være pårørende.

TILBAKE: Petter har blant annet med seg Svein fra den første serien om Petter uteligger i sitt nye prosjekt. Foto: NTB scanpix
TILBAKE: Petter har blant annet med seg Svein fra den første serien om Petter uteligger i sitt nye prosjekt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det blir også gjensyn med Svein fra forrige sesongen og Kjell Gunnar. Svein var jeg på båttur med i sommer, det var veldig hyggelig. Og jeg hadde med Kjell Gunnar på reise til Sør-Afrika i januar.

- Vi hadde mange fine stunder sammen, som jeg er glad jeg fikk være med å oppleve. Og det ble ikke minst et springbrett inn i hans videre fremtid, sier Petter til Seoghør.no.

Kjenner på forventningspresset

Den første sesongen ble hyllet av kritikerne, og serien ble belønnet med Gullruten-pris i klassen for beste dokumentarserie. Petter selv vant publikumsprisen, som ble stemt frem av TV-seerne.

Petter innrømmer til Seoghør.no at han føler et visst forventningspress foran den nye TV-serien.

- Det er klart det er det. Det er sikkert kjempeforventninger. Men jeg tenker at så lenge jeg får gjøre det på den måten jeg vil ha det og jeg er fornøyd med det produktet jeg leverer, så er det det viktigste. Og at folk får det med seg, den kunnskapen vi gir gjennom serien, det er mye viktigere enn den Gullruten-prisen.

LES OGSÅ: Petter Nyquist ble pappa for andre gang

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.