PYNTET TRÆR: Mia Gundersen og Guri Schanke var blant kjendisene som pyntet trær i forbindelse med Plantasjen-arrangementet «Den store juletredagen» utenfor Østbanehalle.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
PYNTET TRÆR: Mia Gundersen og Guri Schanke var blant kjendisene som pyntet trær i forbindelse med Plantasjen-arrangementet «Den store juletredagen» utenfor Østbanehalle. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer

- Jeg har vært litt grusom

Dette «krangler» kjendiskvinnene om i jula.

Publisert
Se kjendiskvinnene pynte trær og snakke om julefeiring nederst i saken!

SEHER.NO: Da Opplysningskontoret for juletrær arrangerte Den store juletredagen i starten av desember dukket hundre kjærestepar opp, samt en rekke av landets kultur- og idrettsprofiler dsom hjalp til med å pynte trærne.

Også samlivsrådsgiver Gro Isachsen var tilstede, for å gi råd til kjæresteparene og kjendisene om hvordan man kan unngå krangling i julastrida. 

Blant de kjente ansiktene tilstede, var TV-profil og artist Mia Gundersen (49), samt artist og skuespiller Guri Schanke (48). 

Og til Seher.no forteller de to at det er svært lite krangling hjemme hos dem i jula, men at det er visse ting de er ganske strenge på, eller irriterer seg over.

- Jeg blir så irritert over de gedigne tærne min mann (Marcel) alltid skal få i hus. Hvert år skjer det samme. Han kommer ragende med et gedigent tre som vi må sage og styre med, vi får det ikke inn i huset en gang, humrer Mia, som kom uten sønnen Daniel (6), som måtte på skolen.

Hjemme hos Guri er det hun som er sjefen når det gjelder julestell og juletrepynting. Og 48-åringen innrømmer at det av og til har gått litt utover barna.

- Det er kun jeg som bestemmer. Jeg er litt nøye på juletrærne. Det har vært litt sånn at når barna har laget ting på skolen, så er det ikke alltid de får lov til å henge det på treet. Så jeg har vært litt grusom. Men de har fått sitt eget tre hvor de putter alle sine ting på, ler hun. 

Ifølge Mia har julen betydd enda mer for henne etter at hun fikk barn. Og «Norske Talenter»-dommeren forteller at de alltid får besøk av nissen på julaften.

- Daniel er alltid veldig spent på om nissen kommer, og i fjor hadde vi en nisse fra de svenske skoger, som snakket svensk. Og så prompa han fælt da, humrer hun.

Er det Marcel som er nissen?

- Ja, det er det, sier hun, og innrømmer at det blir vanskeligere og vanskeligere å «lure» sønnen etterhvert som han blir eldre:

- I år har vi lagt en liten slagplan for at vi skal gjøre det litt annerledes. Så vi har fått en ny nissedrakt, så får vi se om vi klarer å lure ham litt lenger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Her viser de sin kjærlighet

Se kjendiskvinnene pynte trær og snakke om julefeiring nedenfor:


[obj:media:9230]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer