BLE STERKERE: Idol-utslåtte Christopher Olafsrud nektet å deppe etter at han røk ut av talentkonkurransen fredag. Han sier til Seher.no at personlig motgang tidligere i barndommen har gjort ham til en sterkere person. Foto: Lina Hekkli, Seher.no
BLE STERKERE: Idol-utslåtte Christopher Olafsrud nektet å deppe etter at han røk ut av talentkonkurransen fredag. Han sier til Seher.no at personlig motgang tidligere i barndommen har gjort ham til en sterkere person. Foto: Lina Hekkli, Seher.no Vis mer

- Jeg har vært igjennom en del kjipe ting

Idol-Christopher mener motgangen har gjort ham til en sterkere person.

Publisert
Se video med Christopher Olafsrud nederst i artikkelen!

SEHER.NO: En sykdomspreget Christopher Olafsrud (17) ble fredag den første som måtte forlate finalerunden av årets "Idol", til tross for at han av mange på forhånd var utropt til en av de største favorittene til å vinne talentkonkurransen.

I et intervju Christopher gjorde med Seher.no før fredagens sending, avslørte imidlertid den sjarmerende Gjerdrum-gutten at han ikke ville bli for mye preget hvis han skulle ryke ut.

Motgang tidligere i barne- og ungdomsårene, blant annet at han ble frosset ut, har nemlig gitt 17-åringen livserfaring som han fortsatt har friskt i minnet.

- Jeg har vært igjennom den del kjipe ting. Det har vel vært med på å gjøre meg til en sterkere person, sier han til Seher.no.

Olafsrud vil ikke gå nærmere inn på hva problemene bestod av, men sa til Seher.no etter fredagens sending at han er fast bestemt på fortsette med musikk-karrieren til tross for at "Idol"-eventyret er over.

- Nå skal jeg tilbake igjen til skolebenken, men jeg har ikke lyst til å drive med annet enn musikk, så forhåpentligvis er ikke dette det siste dere har sett av meg.

Christopher fikk en vanskelig oppladning til Idol-finalerunden, fordi et kraftig influensaangrep fikk ham til å miste stemmen.

- Jeg vil ikke skylde på sykdommen, og nekter å deppe over at jeg røk i dag. Jeg var som sagt lenge usikker på om jeg hadde stemme til å gjennomføre opptredenen i dag, så det at jeg i det hele tatt klarte å stille er en seier i seg selv, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke skylde på sykdommen[obj:media:10275]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer