- Jeg har vært i karantene

"Jakten"-deltagerne har date-forbud...

SEHER.NO: Etter at TV-bonden Jan Erik Kjær (41) tok med seg frierne til gården, fikk de se hvordan hverdagen er for en bonde som må opp grytidlig. Blant annet sto rydding i fjøset og melking av kuer på planen. Det endte med at bygutten Bjørn Stian Johannessen til slutt måtte hjem.

- Det er klart at det aldri er noe gøy å være den som ikke blir bedt om å være med videre. Men jeg tenkte jo fort at "dette er ikke stedet for meg". Jeg er jo en bygutt. De andre synes kuene var fine, men jeg var ikke helt der, sier han til Seher.no.

Likevel har frieren ingenting negativt å si om TV-bonden.

- Jan Erik er en kjempefyr. Men vi var så forskjellige, så det kunne ikke bli oss.

Johannessen røpet at han var spent på å se hvordan han ble fremstilt på skjermen, men føler ikke det var noen store overraskelser på akkurat den fronten.

- Det har vært litt rart å se seg selv på TV. Men jeg føler jeg har blitt fremstilt som den personen jeg er, så akkurat der har jeg bare positive erfaringer.

Da "Jakten på Kjærligheten" ble sendt på TV i fjor, skrev Seher.no om TV 2s ukjente kontrakt, som deltagerne måtte signere. Der stod blant annet følgende:

"Deltageren forplikter seg til å unngå i produksjonsperioden åinnlede kjærlighetsforhold med andre personer enn de som søker kontaktgjennom TV-produksjonen."

Johannessen forteller til Seher.no at deltagerne i årets utgave av det populære programmet også må følge liknende regler. Derfor har det ikke blitt noe dating i kjølvannet av hjemsendingen. Det samme bekrefter frieren Ellisif Muller, som ble sendt hjem av bonden Clas Kvisler (36) i mandagens episode.

- Jeg har vært i karantene, så jeg har ikke hatt anledning til å date noen eller fortelle noen om det som har skjedd. Men ukjente folk legger meg til på Facebook og sånn, forteller Bjørn Stian.

Nå kan imidlertid frieren begynne å date igjen, men det er ikke noe han stresser veldig med.

- Følelsen er litt splittet. Det har i hvert fall vært veldig gøy å følge med på TV hver mandag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Har hemmelig fortid med frier