BRYTER TAUSHETEN: Elin Nordegren snakker for første gang med pressen etter et ni måneder sammenhengende mareritt, etter at ektemannen ble tatt for utroskap. Foto: All Over Press
BRYTER TAUSHETEN: Elin Nordegren snakker for første gang med pressen etter et ni måneder sammenhengende mareritt, etter at ektemannen ble tatt for utroskap. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har vært gjennom et helvete

Elin Nordegren snakker ut for første gang på ni måneder!

SEHER.NO: Etter at skilsmissen fra Tiger Woods (34) omsider er fullført, snakker hans svenske ekskone Elin Nordegren (30) for første gang med media på ni måneder.


- Jeg har vært gjennom et helvete. Jeg har vært igjennom stadiene med vanntro og sjokk, til sinne og til slutt sorg over tapet av familien jeg så gjerne ønsket for familien, sier hun i det eksklusive intervjuet med People magasin, som kommer på gata fredag.


Til tross for det omfattende utroskapet fra ektemannen og den tøffe perioden, insisterer hun på at hun har det bra.

- Jeg føler meg også sterkere enn jeg noen gang har. Jeg har tillit til min tro, mine avgjørelser og meg selv, sier hun i deler av Pintervjuet som ble lagt ut på Peoples hjemmesider på onsdag.

Intervjuet med magasinet skal ha foregått i tilsammen 19 timer i fire møter. Noen av svarene skal hun ha gitt skriftelig, ifølge The Insider, som har fått tak i bladet på forhånd. Under intervjuet skal til og med Tiger ha dukket opp, da han kom for å levere barna Sam Alexis (3) og Charlie Axel (1), som de nå skal dele omsorgen for.

- Vi er triste over at vårt ekteskap er over, og vi ønsker hverandre kun det beste for fremtiden. Selv om vi ikke lenger er gift har vi to vakre barn og deres lykke er, og vil alltid være, det viktigste for oss, sa paret i en offentlig uttalelse fra Nordegrens advokater, da skilsmissen ble kjent på mandag.

Skilsmisseoppgjøret ble ikke offentliggjort, men det er blitt spekulert i at psykologistudenten Elin får med seg rundt 644 millioner kroner, og i verdier kanskje fem ganger så mye fra ekteskapet med golfstjernen.

- Penger gjør deg ikke lykkelig, men jeg må være ærlig, det gjør noen ting enklere, sier Elin.

- Min umiddelbare plan er at ungene og meg selv skal fortsette å tilpasse oss den nye situasjonen. Jeg vil fortsette å gå på skolen, men mitt hovedfokus blir å gi meg selv tid til å heles, sier hun til People.


Hun slår i intervjuet også tilbake mot spekulasjonene om at hun angrep Tiger med en golfkølle på natten for ulykken som startet alt bråket.

- Det var aldri noe vold i eller utenfor vårt hjem, sier hun.


Ifølge bladet er dette hennes første og siste intervju om saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Skilsmissen er sluttført