GOD STØTTE: Kailyn Lowry giftet seg med ektemannen Javi Marroquin for ett og et halvt år siden. Sammen har de også fått en sønn. Foto: Twitter
GOD STØTTE: Kailyn Lowry giftet seg med ektemannen Javi Marroquin for ett og et halvt år siden. Sammen har de også fått en sønn. Foto: TwitterVis mer

- Jeg har vært gjennom et helvete

TV-stjernen åpner seg om voldtekt, avhengighet og sitt vanskelige forhold til foreldrene i ny bok.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare Farrah Abraham (22) fra MTV-serien «Teen Mom» som har en mørk fortid.

Nå avslører også Kailyn Lowry (21) flere tragiske hendelser fra sitt eget liv i en selvbiografi som kommer for salg i april.

I boka forteller Lowry blant annet om voldtekt, avhengighet og sitt vanskelige forhold til sine egne foreldre, skriver RadarOnline.com.

- Vi har lagt ned mye arbeid i boken og jeg tror dere vil bli veldig overrasket over den. Den inneholder avhengighet, voldtekt, da jeg ble forlatt av min far, livet før kameraene, fremtiden og mange andre ting. Forhåpentligvis vil dere forstå ting litt bedre når dere har lest den, sier hun ifølge nettstedet.

Lowry har planlagt å skrive boken helt siden 2011, og sa den gang at hun blant annet ville fortelle om oppveksten sin og moren, som hun hevder er rusavhengig.

- Forestill deg selv hvordan det ville være å vokse opp med en mor som sliter med avhengighet og en kjæreste som ikke klarer å holde på en jobb. Helt siden jeg var åtte år gammel er det jeg som har vært den voksne.

Realitystjernen forteller at hun har tilgitt moren for at hun ikke var der for henne i oppveksten, og sier at det har gjort henne sterk nok til å innse hvilke mennesker hun ikke trenger i livet sitt.

- Jeg har vært gjennom et helvete med mamma, forteller Lowry, som ikke har snakket med moren siden 2010.

Høsten 2012 giftet 22-åringen seg med Javi Marroquin, og i november i fjor fikk de sønnen Lincoln Marshall Marroquin sammen. Lowry har i tillegg sønnen Isaac (3) fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Farrah Abraham involvert i ny sex-skandale