- Jeg har vært forelsket én gang

Men «Harry Potter»-stjernen har aldri hatt kjærlighetssorg...

FORELSKET: Emma Watson har vært forelsket en gang i sitt liv, men hun vil ikke avsløre hvem den heldige gutten var. Foto: All Over Press
FORELSKET: Emma Watson har vært forelsket en gang i sitt liv, men hun vil ikke avsløre hvem den heldige gutten var. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (20) er elsket av de fleste om dagen. Med sitt vakre utseende og gode stil, blir hun hyllet i medier verden over.

Selv om det nok er mange gutter som har vært håpløst forelsket i den unge stjernen, så har ikke Emma like lett for å forelske seg. Hun har nemlig bare vært forelsket én gang.

- Jeg har vært forelsket én gang, men jeg vil ikke si hvem jeg var forelsket i. Det hadde ikke vært rettferdig mot de andre, sier Watson til Bang Showbiz.

20-åringen kunne også fortelle at hun aldri har fått hjertet sitt knust.

Den siste tiden har Emma blitt linket til flere forskjellige guttter, blant annet rockestjernen George Craig, finansmannen Jay Barrymore og den spanske musikeren Rafael Cebrian. Men Watson holder kortene tett til brystet, og er svært hemmelighetsfull rundt sitt kjærlighetsliv.

Takket være sin rolle som Hermine Grang i «Harry Potter»-filmene har Emma siden hun var ti år gammel vært en av verdens mest suksessrike unge kvinnelige skuespillere. «Harry Potter and the Deathly Hallows» er den siste filmen i serien på tilsammen syv filmer.

- Vi er alle svært besvisste på hvor heldige vi har vært som har fått muligheten til å oppleve så mye i ung alder. Jeg tror vi alle føler oss velsignede. Det er trist at det nå er over, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette bildet ville nok ikke Emma Watson at du skulle se