- Jeg har vært forelsket i mange jenter, jeg

Mariann Thomassen snakker ut om forelskelse og norsk jantelov.

FORELSKET: Mariann innrømmer at hun har vært forelsket i mange jenter, men ikke på en kjærestemåte. Foto: TV 2
FORELSKET: Mariann innrømmer at hun har vært forelsket i mange jenter, men ikke på en kjærestemåte. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Mandag slipper Mariann Thomassen (29) og Surferosa deres tredje plate og selvutnevnte "baby" - "The Beat on The Street".

Rebellkvinnen og moteikonet har i den anledning latt seg intervjue av Dagbladet Fredag, og snakker åpent ut om alt fra musikk og barn, til trøstespising, forelskelse og mobbing.

Og popstjernen, som også har blitt kåret "Norges best kledde kvinne" av VG,  innrømmer blant annet at hun er avhengig av å ha det gøy hele tiden, og at hun har vært forelsket i jenter.

- Jeg har vært forelsket i mange jenter, jeg. I deres utstråling, personlighet og identitet. Men ikke på en kjærestemåte. Jeg møter masse spennende folk gjennom jobben min. Og ofte kan et vennskap bli til et tettere vennskap, sier Mariann til Fredag.

Blant annet har hun kysset Nancy Sinatra og Courtney Love.

Men selv om mange av hennes beste venninner er i ferd med å etablere seg og få barn, tror ikke popstjernen det vil være aktuelt for henne i den nærmeste fremtid.

- Jeg skal ikke ha barn bare fordi alle andre får. Jeg kan passe barna, jeg. Og kanskje jeg aldri skal ha barn, eller kanskje jeg skal ha ni. Jeg er ekstremt barnslig. Jeg tillater meg selv å være fri. Det er så deilig at det ikke finnes noen fasit på hvordan folk skal leve livene sine, sier hun.

For ifølge Mariann er Norge fortsatt et land preget av sterk jantelov.

- Norge er fortsatt veldig preget av janteloven. Den driten tar livet av folk. Er man annerledes kan man lett bli utsatt for mobbing. Da må man være psykisk sterk. Ikke alle er det, sier hun.

Og popstjernens ville, men lovpriste antrekk, kan på mange måter være hennes måte å beskytte seg mot janteloven på.

- Siden det er kaldt og mørkt her også, er klær en beskyttelse både for kulde, regn og for den type personlighet man innehar. Jeg kan utstråle positivitet i alt dette triste. Også kan andre bare tenke det de vil, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Slo ned mannlig mobber