Keira Knightley:

- Jeg har vært forelsket i jenter

Hollywood-stjernen åpner opp om seksualitet og legning.

ÅPENHJERTIG: Skuespiller Keira Knightley har vært en forkjemper for homofiles rettigheter så lenge hun kan huske. Nå åpner hun opp om sin egen seksualitet. Her på «Colette»-premieren i London forrige uke. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: Skuespiller Keira Knightley har vært en forkjemper for homofiles rettigheter så lenge hun kan huske. Nå åpner hun opp om sin egen seksualitet. Her på «Colette»-premieren i London forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at den britiske skuespillerinnen Keira Knightley (33) er ettertraktet verden over - både blant menn og kvinner.

I 2013 giftet hun seg imidlertid med musiker James Righton (35), og hun var med det offisielt ute av markedet. Selv om Keira kun har vært i romantiske forhold med menn, avslører skuespilleren at hun også hatt en dragning mot personer av samme kjønn.

I et større intervju med Daily Mails Weekend Magazine forklarer 33-åringen at hun alltid har hatt mange venner i LHBT-samfunnet. Som barn pleide hennes mor å delta i parader som fremmet skeiv kjærlighet og mangfold. Å ta til seg morens verdier, som forkjemper for homofiles rettigheter, falt seg dermed naturlig.

- Hjemme var både jeg og min bror omgitt av ideen om at all seksualitet er akseptert. At du ikke kunne bestemme over noen. At det som skjer mellom to samtykkende voksne alltid er helt naturlig, sier Knightley.

Holder tett

33-åringen er i disse dager aktuell med filmen «Colette». Der har Keira blant annet medvirket i flere lesbiske scener.

Det er i denne sammenheng at den berømte skuespilleren røper at hun har vært betatt av kvinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer