- Jeg har vært forelsket i jenter

Toppblogger Sophie Elise Isachsen åpner seg etter den grufulle skytemassakren i Orlando.

ÅPENHJERTIG: Sophie Elise Isachsen tar et oppgjør med homofobi etter helgens grusomme masseskyting på en homseklubb i Orlando.  Foto: Tor Lindseth
ÅPENHJERTIG: Sophie Elise Isachsen tar et oppgjør med homofobi etter helgens grusomme masseskyting på en homseklubb i Orlando. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stjerneblogger Sophie Elise Isachsen (21) er kjent for å være svært ærlig og åpenhjertig på sin populære blogg.  

Hun har tidligere delt tanker rundt kjærlighetssorg og angstanfall, og onsdag kveld tok 21-åringen et kraftig oppgjør med homofobi i et blogginnlegg med tittelen: «Det er bare kjærlighet».

Det var VG som først omtalte saken. 

Den åpenhjertige teksten er skrevet etter den grusomme skytemassakren i Orlando i helgen, der 49 personer ble drept på et utested for homofile i Orlando, Florida.

«Ingen har noen gang spurt meg om jeg er heterofil, for jeg har kun vært kjæreste med gutter. Jeg har aldri spurt meg selv om jeg er heterofil heller, fordi det er ikke noe jeg har tenkt på - man blir forelsket i den man blir forelsket i, og jeg har vært forelsket i to jenter - men jeg har også vært forelsket i gutter. Jeg fikk sommerfugler i magen, ble nervøs, og ble lei meg når det ikke ble gjengjeldt», skriver hun og fortsetter:

«Det var forelskelse likt som om jeg er forelsket i en gutt, hadde det funket og jeg ble kjærester med en jente så hadde jeg ikke tenkt noe mer over det enn om jeg er kjæreste med en gutt», skriver hun åpenhjertig i innlegget.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅRETS BLOGGER: Sophie Elise er sjelden redd for å uttrykke sine dypeste tanker og følelser. Dette er mye av grunnen til at hun stakk hjem med prisen for årets blogger under Se og Hørs kjendisgalla.  Foto: Andreas Fadum
ÅRETS BLOGGER: Sophie Elise er sjelden redd for å uttrykke sine dypeste tanker og følelser. Dette er mye av grunnen til at hun stakk hjem med prisen for årets blogger under Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Harstad-jenta røper også at hun flørter med jenter og at hun har tatt med seg jenter hjem fra byen, i likhet med hva hun har gjort med gutter.

Sophie Elise legger vekt på at blogginnlegget ikke er ment som et «stå frem»-innlegg.

«Det er en ørliten del av den jeg er, for jeg er så mye mer enn den jeg blir forelsket i. Og da handler det, for meg, om personen, kjemi og timing», skriver hun. 

POSERTE SAMMEN: Sophie Elise Isachsen og Henrik Thodesen dukket opp sammen under innspillingen av TVNorge-programmet «Norske helter» i desember. Foto: Andreas Fadum
POSERTE SAMMEN: Sophie Elise Isachsen og Henrik Thodesen dukket opp sammen under innspillingen av TVNorge-programmet «Norske helter» i desember. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ble koblet til komiker

I slutten av mai skrev Seoghør.no at Sophie Elise skal ha hatt en het flørt med den norske komikeren Henrik Thodesen (35). De to er ved flere anledninger blitt observert tett omslynget på noen av Oslos mest populære utesteder.

- Sophie Elise ønsker ikke å kommentere dette utover det som står i saken, sa bloggerens manager Marte Schei til Seoghør.no.

Thodesen ønsket ikke den gang å kommentere saken, men på motemagasinet ELLEs sommerfest forrige uke kom han med følgende kommentar til Seoghør.no:

- Vi er veldig ferdig med romanseryktene innad i gjengen vår. Det er ikke noen greie lenger, egentlig, sa Thodesen kryptisk med et lurt smil om munnen uten å utdype hva han mente.

På samme fest omtalte Sophie Elise Isachsen seg selv som «singel» overfor TV 2.

- Hjertet mitt knuses akkurat nå

Det var natt til søndag at USA ble utsatt for den verste skytemassakren i landets historie, da Omar Mateen (29) skjøt og drepte 49 personer på en nattklubben Pulse i Florida. 

Dagene etter uttrykket en rekke Hollywood-stjerner sin sorg over massakren i sosiale medier.

Blant dem er flere lesbiske og homofile kjendiser, blant andre talkshow-stjernen Ellen DeGeneres (58), skuespiller Ellen Page (29), «Magic Mike»-stjernen Matt Bomer (38) og 'N Sync-profilen Lance Bass (37).

Også en del andre kjendiser delte sine sterke reaksjoner med verden. Popstjernen Justin Timberlake (35) skrev på Twitter:

- Hva er det som skjer? Hjertet mitt knuses akkurat nå, for ofrene og de pårørende etter denne hjerteløse handlingen. Jeg forstår det bare ikke.

Den populære gullstrupen Ariana Grande (22), som selv er fra Florida, skrev følgende:

- Så. Mye. Vold. Den gjør vondt i hjertet mitt. Sender så mye lys og kjærlighet som jeg overhodet klarer til alle og enhver som jeg er i stand til å nå ut til.

SØRGER: Skuespiller Ellen Page, TV-stjernen Ellen DeGeneres og artist Lance Bass er blant kjendisene som ytret seg etter Orlando-massakren. De er alle i et forhold med en av samme kjønn, henholdsvis Samantha Thomas, Portia de Rossi og Michael Turchin. Foto: NTB scanpix
SØRGER: Skuespiller Ellen Page, TV-stjernen Ellen DeGeneres og artist Lance Bass er blant kjendisene som ytret seg etter Orlando-massakren. De er alle i et forhold med en av samme kjønn, henholdsvis Samantha Thomas, Portia de Rossi og Michael Turchin. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Ja, vi venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer