- Jeg har vært edru i ti år

Bradley Coopers rusproblemer og farens dødsfall har hjulpet ham å bli en bedre skuespiller.

MOTGANGEN GJORDE HAM STERK: Bradley Cooper har hatt sine personlige nedturer, men har valgt å bruke dem til noe positivt.
MOTGANGEN GJORDE HAM STERK: Bradley Cooper har hatt sine personlige nedturer, men har valgt å bruke dem til noe positivt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjekkasen Bradley Cooper (39) er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, men veien til topps har vært lang og kronglete.

I et intervju med Vanity Fair åpner han seg nå om sin vanskelige kamp mot et liv som edru og dødsfallet til faren for tre år siden.

Han forteller blant annet at han brukte erfaringene til å forberede seg til rollen som Navy Seal-skarpskytteren Chris Kyle i sin kommende film «American Sniper».

- Det å miste noen som stod meg nær hjalp å forberede meg. Det å gå gjennom sorg og kjærlighet. Og det å vite hva som er viktig, og å innse at i bunn og grunn så er alt jeg har egentlig bare meg selv.

SNART KINOAKTUELL: Bradley Cooper har rullet rundt i gjørme i en scene fra filmen American Sniper. Foto: All Over Press
SNART KINOAKTUELL: Bradley Cooper har rullet rundt i gjørme i en scene fra filmen American Sniper. Foto: All Over Press Vis mer

- Så det er på tide å slutte og prøve å være noe som jeg tror andre skulle ønske at jeg var. Når man blir eldre, så svekkes kroppen, men sjelen blomstrer, sier han, ifølge UsWeekly.com.

Nektet å «dope» seg

I 20-årene slet «The Hangover»-stjernen med rusproblemer, og han har tidligere innrømmet at alkoholen holdt på å ta livet av ham.

Men i august 2004 satte han korken på flaska for godt.

- I rollen som Kyle i «American Sniper» ønsket jeg å trene meg stor uten hjelpemidler. For jeg har vært edru i ti år nå, så jeg ville ikke å putte i meg noen medikamenter, forklarer han.

39-åringen var lenge veldig usikker på om han ville klare å legge på seg 14 kilo i muskler på egenhånd.

- Men kroppen min reagerte heldigvis raskt. Takk Gud, for det.

I dag lever Bradley et lykkelig liv sammen med sin 17 år yngre kjæreste, modellen og skuespilleren, Suki Waterhouse (22).

LES OGSÅ: Bradley Cooper er ikke til å kjenne igjen

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer