Rumer Willis:

- Jeg har vært edru i seks måneder

Kjendisdatteren innrømmer at hun er veldig stolt av seg selv.

VANSKELIG TID: Takker for all kjærlighet og støtte. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG TID: Takker for all kjærlighet og støtte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I helgen delte skuespiller og artist Rumer Willis en gledelig nyhet med fansen.

28-åringen, som er eldste datter av det tidligere stjerneparet Bruce Willis (62) og Demi Moore (54), har nemlig holdt seg edru i et halvt år.

Dette avslørte hun selv i en post på Instagram.

«Jeg skal være den første til å si at jeg ikke er perfekt og at jeg noen ganger roter ting til. Men noen ganger gjør jeg ting riktig, og jeg vil gjerne dele dette med dere fordi jeg er veldig stolt av meg selv. I går feiret jeg seks måneder som edru. Det er ikke noe jeg planla, men etter den lange reisen med å komme hit jeg er i dag, så kan jeg helt ærlig si at jeg aldri i hele mitt liv har vært stoltere av meg selv. Tusen takk for all kjærlighet og støtte, og husk å være snill med deg selv».

Rumer, som for tiden er aktuell i serien «Empire», debuterte som skuespiller allerede som syvåring i «Now and Then», og har i ettertid dukket opp i flere filmer sammen med både sin mor og far.

Ble mobbet

I mange år slet kjendisdatteren med lav selvfølelse etter å ha blitt mobbet og kritisert for sitt eget utseende i oppveksten, men etter at hun vant den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» i 2015, fikk hun ny selvtillit.

FAMILIE: Her er Scouts søstre (f.v) Tallulah og Scout sammen med deres mor, Hollywood-stjernen, Demi Moore. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Her er Scouts søstre (f.v) Tallulah og Scout sammen med deres mor, Hollywood-stjernen, Demi Moore. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var veldig tøft å vokse opp med verdenskjente foreldre som hele tiden var i medias søkelys. Som tenåring var det spesielt ubehagelig. Jeg følte meg ikke komfortabel i min egen kropp eller med mitt eget utseende, og folk var grusomme mot meg, har hun fortalt, ifølge People.com.

Drittslengingen gikk så langt at Rumer vurderte plastisk kirurgi.

- Jeg tenkte: «Hvis jeg forandrer på utseendet eller blir veldig tynn, så vil ting bli annerledes. Det er svaret». Men slik var det jo ikke, delte hun med TV-seerene mens tårene trillet nedover kinnet hennes.

Vendepunktet kom etter at lillesøsteren Tallulah (23) havnet på rehab i 2014. Dette inspirerte Rumer til å kjempe tilbake mot mobberne og inngå fred med seg selv.

- Jeg ble inspirert fordi hun ikke prøvde å skjule noe. Hun stod for alt og hadde en tankegang som viste: «Her er feilene mine, og det er ok. Jeg er fremdeles meg, og jeg er vakker».

Rumer og Tallulah er ikke de eneste i familien som har slitt med rusmisbruk.

I 2012, etter det vonde ekteskapsbruddet fra Ashton Kutcher (39), sjekket deres mor inn til behandling for spiseforstyrrelser og rusavhengighet.

FAR OG DATTER: Rumer får en god klem av sin berømte actionhelt-far, Bruce Willis. Bildet er tatt i 2013. Foto: NTB Scanpix.
FAR OG DATTER: Rumer får en god klem av sin berømte actionhelt-far, Bruce Willis. Bildet er tatt i 2013. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Kendall og Kylie satte sinnene i kok