MOR OG DATTER: Demi Moore har selv slitt med rusproblemer og er nå glad over å ha fått sin datter tilbake fra avvenningsklinikken. Foto: All Over Press
MOR OG DATTER: Demi Moore har selv slitt med rusproblemer og er nå glad over å ha fått sin datter tilbake fra avvenningsklinikken. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har vært edru i 90 dager

Demi Moores yngste datter hevder hun har lagt skandalelivet bak seg.

SEOGHØR.NO: Tallulah Willis (20) la i juli seg selv inn på avvenningsklinikken The View i Arizona, etter å ha slitt med rusmisbruk i lang tid.

Nå hevder den yngste datteren til filmstjernene Bruce Willis og Demi Moore at hun har lagt den tøffe tiden med alkohol og narkotika bak seg.

- For 90 dager siden var livet mitt i kaos. Alt er fortsatt ikke perfekt, men jeg utstråler mye mer positivitet nå, enn jeg noengang trodde var mulig.

- Å ikke tillate kjemikalier i kroppen min, er den beste avgjørelsen jeg har gjort. Nå krysser jeg fingrene for 90 dager til, skrev hun på sin Instagramside onsdag.

Laster inn

90 days ago i was a mucky mess. things are not perfect by any means but i radiate more postive energy on a daily basis then i ever thought possible. no longer allowing chemicals to infiltrate my bod was the best decision ive ever made. heres 90 more days. woot woot!

Vis på Instagram

Saken fortsetter under bildet.

Før hun la seg inn til behandling stilte Tallulah opp i en video hvor hun kledde av seg foran kamera.

Videoen ble spilt inn for å skape oppmerksomhet rundt sykdommen dysmorfofobi.

Sykdommen - som Tallulah selv har avslørt at hun er rammet av - karakteriseres av en sykelig opptatthet av innbilte skjønnhetsfeil, eller overbekymring for minimale feil med eget utseende.

- Da jeg fikk diagnosen som 13 åring leste jeg mye tabloidblader. Jeg følte meg stygg og følte at det var mer fornuftig å tro på fremmende enn de som var glad i deg. Hvorfor skal de som er glad i meg være ærlige, sier Tallulah i videoen.

- Jeg var fanget i min egen kropp. Jeg sultet meg lenge, og mistet masse vekt. Men da jeg mistet kurvene mine og ikke hadde noen form lenger, så følte jeg meg enda mer fanget.

Det var ikke før i fjor at Willis, som var usikker på ansiktet sitt, tok på seg mer dekkende klær.

- Jeg innså at jeg fortsatt følte meg så vakker, sa hun.

LES OGSÅ: Kler av seg for helsas skyld

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.