- Jeg har vært edru i 21 år

Rob Lowe sluttet å drikke slik at han kunne stifte familie.

TOK SEG SAMMEN: Rob Lowe bestemte seg for å legge alkoholen på hylla og skjerpe seg, slik at han kunne leve det livet han drømte om. Foto: All Over Press
TOK SEG SAMMEN: Rob Lowe bestemte seg for å legge alkoholen på hylla og skjerpe seg, slik at han kunne leve det livet han drømte om. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Rob Lowe (47) er for tiden aktuell med biografien «Stories I Only Tell My Friends», hvor han forteller åpenhjertig om oppturene og nedturene i løpet av karrieren sin.

I et intervju med BBC News i forbindelse med boken, avslører 47-åringen at han har vært avholds de siste 21 årene.

- Jeg er edru nå, og har vært det i 21 år. Da jeg ble edru, forandret det hele livet mitt, innrømmer Lowe.

«Brothers and Sisters»-skuespilleren er i dag gift med makeup-artisten Sheryl Berkoff, og sammen har de sønnene Matthew (17) og John (15). Men ifølge Lowe ville det aldri ha skjedd dersom han ikke hadde droppet alkoholen.

- Jeg var morsom når jeg var full. Dere ville ha likt å være sammen med meg. Jeg hadde det veldig morsomt, men etterhvert innså jeg at dersom jeg ville nå det punktet jeg ville i livet, med å gifte meg, få barn og få et godt liv, kom jeg aldri til å få det hvis jeg fortsatte med drikkingen.


Skuespillerinnen var i sin ungdom en del av trend-gjengen «The Brat Pack», som sammen med Lowe besto av de unge, lovende tenåringsidolene Emilio Estevez, Molly Ringwald, Anthony Michael Hall, Andrew McCarthy, Demi Moore, Judd Nelson og Ally Sheedy. «The Brat Pack» ble kjent for sin forkjærlighet til festing, og skandaleskuespilleren Charlie Sheen skal av enkelte også ha blitt regnet som en del av den populære gjengen.

Lowe har opplevd mye rart i løpet av sin karriere i Hollywood, og for mer enn 20 år siden lekket det et videobånd hvor han har sex med to kvinner. Nå mener stjernen imidlertid at episoden var en av de beste tingene som kunne skjedd ham. Episoden fikk nemlig Lowe til å søke hjelp for sitt alkohol- og sexmisbruk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lowe dropper sex-søksmål