- Jeg har vært edru i 12 år

Alkoholproblemene var så store at Hollywood-stjernen Joe Manganiello endte opp på gaten.

FORLOVET: Karrieren startet kanskje tøft for Joe Manganiello, men nå smiler lykken. I desember forlovet han seg med Sofia Vergara på en romantisk ferietur på Hawaii. På Vanity Fairs Oscar-fest i februar strålte paret sammen. Foto: Stewart Cook/REX/All Over Press
FORLOVET: Karrieren startet kanskje tøft for Joe Manganiello, men nå smiler lykken. I desember forlovet han seg med Sofia Vergara på en romantisk ferietur på Hawaii. På Vanity Fairs Oscar-fest i februar strålte paret sammen. Foto: Stewart Cook/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter en virvelvind-romanse fridde «True Blood»-kjekkasen Joe Manganiello (38) til den colombianske skjønnheten Sofia Vergara (42) i romjulen - knappe fem måneder etter at de ble kjærester.

Paret elsker å vise hvor forelsket de er og deler ofte søte bilder med fansen på sosiale medier.

Søndag kunne også Manganiello fortelle at bryllupsplanene begynner å ta form.

- Vi er ganske travle, men vi håper å få det til i høst, røpet han til UsWeekly.com.

Men dette var ikke det eneste skuespilleren åpnet seg om. Joe delte nemlig også med pressen at han ikke har rørt dråpe alkohol på over et tiår.

- Edruelighet er viktig for meg. Jeg har vært edru i 12 år nå, så det er klart at det ligger hjertet mitt veldig nært, fortalte han til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

KASTER KLÆRNE: Joe Manganiello er godt kjent fra den populære TV-serien «True Blood«, men også som stripper i «Magic Mike» sammen med Matthew McConaughey og Channing Tatum (t.h). I juli kommer oppfølgeren. Foto: ©Warner Bros/ Everett Collection/All Over Press
KASTER KLÆRNE: Joe Manganiello er godt kjent fra den populære TV-serien «True Blood«, men også som stripper i «Magic Mike» sammen med Matthew McConaughey og Channing Tatum (t.h). I juli kommer oppfølgeren. Foto: ©Warner Bros/ Everett Collection/All Over Press Vis mer

I 2013 snakket Manganiello for første gang om sitt vanskelige forhold til alkohol som kostet ham både jobb og hjem.

- Det var en periode på fire år hvor jeg trengte å slutte å drikke. Det ble en hindring for meg som jeg måtte komme forbi.

- Livet mitt lå i ruiner. Jeg var hjemløs, pengelens og brydde meg ikke om noen, så det var absolutt verdt å bli edru, sa han den gang til Huffington Post.

Digert bryllup

Ting har virkelig ordnet seg til det bedre for Manganiello etter livsstilsendringen.

I sommer er han aktuell som stripperen «Big Dick Richie» i «Magic Mike XXL» - oppfølgeren til «Magic Mike»-sukessen fra 2012.

I tillegg skal han altså gifte seg med «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara, som har blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

- Det kommer til å bli et stort bryllup. Vi startet med 20 stykker på gjestelisten, men nå er det side opp og side ned med navn, fortalte hun til Access Hollywood i januar.

LES OGSÅ: Sofia Vergara er godt fornøyd med sitt eget ytre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer