- Jeg har vært dopfri i tre år

Tror du på henne?

FESTBILDER: Amy blir ofte tatt bilder av på byen, når hun er svært beruset. Foto: All Over
FESTBILDER: Amy blir ofte tatt bilder av på byen, når hun er svært beruset. Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO: Skandalene har stått i kø etter at Amy Winehouse (27) for noen år siden slo gjennom som popstjerne. Ville fester, dop og alkohol skapte gjentatte ganger overskrifter i kjendispressen.

Den siste tiden har det derimot ikke blitt skrevet mye om stjernen, mye grunnet at skandalene har uteblitt, og at Winehouse har kvittet seg med misbruket.

Men sangfuglens påstander til magasinet Glamour om at hun har vært dopfri nesten tre år, kan det være vanskelig å tro hundre prosent på.

- Jeg våknet bokstavelig opp en dag og tenkte: «Dette har jeg ikke lyst til å gjøre mer». Jeg er mye sunnere nå. Jeg pleide å ruse meg, men nå har jeg ikke tatt narkotika på nesten tre år. Det er ikke vanskelig, sier hun.

Påstandene hennes er ikke helt i samsvar med det hennes far, Mitch, fortalte for litt mindre enn et år siden. Da forklarte han nemlig at datteren kun hadde vært rusfri i ett år.

Men uansett hvor lenge den rusfrie perioden har vart: Amy lever i dag et mye sunnere liv, og er fornøyd med det. Og nå har hun begynt å tenke på å starte en familie.

- Jeg er i den alderen der man begynner å tenke på det, ja. Ikke veldig seriøst, men jeg tenker litt på det å få barn. Men jeg kommer ikke til å bli gravid i løpet av de neste ni månedene, forklarer hun.Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: