MERKELIGE FETISJER: - Ekteskapet med Tom var ikke bare ideel lykke og poesi, forteller Kidman til magasinet GQ. Foto: All Over Press
MERKELIGE FETISJER: - Ekteskapet med Tom var ikke bare ideel lykke og poesi, forteller Kidman til magasinet GQ. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har utforsket sex-fetisjer

Nicole Kidman avslører at ekteskapet med Tom Cruise ikke bare var lykkelig...

SEHER.NO: Nicole Kidman (42) har alltid holdt munnen godt lukket når det kommer til hennes tidligere ekteskap med skuespilleren Tom Cruise (47). Nå løfter hun på sløret.

Nicole Kidman fremstår som svært uskyldsren og elegant fra utsiden, men sånn har det ikke alltid vært i hennes voksne og seksuelle liv.

- Jeg har sett de merkeligste fetisjer, når det gjelder mitt sexliv. Ekteskapet med Tom var ikke bare ideell lykke og poesi, forteller Kidman til magasinet GQ.

- Rare fetisjsex-greier
Skuespilleren, som nå er gift med country-sangeren Keith Urban (42), forteller at livet hennes har handlet om å utforske forskjellige typer kjærlighet.

- Jeg har opplevd besettelse. Jeg har opplevd tap, og kjærlighetssorg. Jeg har opplevd rare sexfetisj-greier, og jeg har utforsket et rutinepreget hverdagsliv som gift.

Den Oscar-vinnende skuespilleren innrømmer at det er Tom som er ansvarlig for hennes stjernestatus, og avslører også at hennes agenter ikke ville at hun skulle gifte seg med Cruise. Nicole og Tom møttes på settes under innspillingen av "Days of Thunder" i 1990.

- Jeg ble veldig berømt, veldig ung. Jeg ble berømt fordi jeg var sammen men noen.

- Vil gjøre mer enn å mate babyen
Kidman og Cruise gikk fra hverandre i 2001, og har datteren Isabella og sønnen Connor sammen.

Den australske superstjernen er nå aktuell med filmversjonen av musikalen "Nine". I filmen spiller også Judi Dench, Sophia Loren og Kate Hudson. Det er hennes første film etter hun fikk datteren Sunday Rose med ektemannen Keith Urban.

- Jeg ønsket å gjøre denne filmen. Jeg ville gjøre noe annet enn å bare mate denne babyen, forteller Kidman.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Tom krever flere barn