- Jeg har uflaks med damer

«Melodi Grand Prix»-stjernen synger om mislykket sjekking...

BARDOMSVENNER: Sangen «Fela Igjen» har Alexander Rybak laget sammen med sine tre barndomskamerater Anders Krohn, Morten Friis-Lund og Thomas Wærnes.
BARDOMSVENNER: Sangen «Fela Igjen» har Alexander Rybak laget sammen med sine tre barndomskamerater Anders Krohn, Morten Friis-Lund og Thomas Wærnes. Vis mer
Se Alexander Rybaks nye musikkvideo «Fela Igjen» nederst i saken!

SEHER.NO:  Alexander Rybak (23) har laget en ny sang og musikkvideo sammen med Nesodden-trioen «Opptur». Sangen heter «Fela Igjen».

I musikkvideoen går Rybak tilbake i tid, og spiller seg selv som håpløst forelsket tenåring. Vi får se ham i bar overkropp med kviser i pannen, mens han står foran speilet og prøver å gjøre seg klar til et stevnemøte - med blandet resultat.

- Sangen og videoen handler om hvor stor uflaks jeg har med damer. Jeg har rett og slett ikke nok penger til å holde på dem, sier Melodi Grand Prix-stjernen til VG.

Sangen har Rybak laget sammen med sine tre barndomskamerater Anders Krohn, Morten Friis-Lund og Thomas Wærnes. De tre guttene danner gruppen «Opptur». Videoen til sangen er spilt inn på Nesodden og i Frogn.

- Alexander har lagd melodien og så forteller vi hver vår historie om ham, opplyser Anders Krohn som har laget første vers, til Amta.no.

Etter bare et døgn på nettet har Alexander Rybak og Oppturs ironiske sang om mislykket sjekking hatt titusenvis visninger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg fikk et nervøst sammenbrudd