VISER SEG FREM: Nicole har de siste dagene spradet rundt i Los Angeles og vist frem babymagen sin. Foto: Stella Pictures
VISER SEG FREM: Nicole har de siste dagene spradet rundt i Los Angeles og vist frem babymagen sin. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har tvillinger

Men Nicole Richie har de ikke i magen sin...

SEHER.NO: Nicole Richie (27) gjemte magen sin under luftige klær den første tiden, etter at det ble kjent at hun venter barn.

De siste par dagene har hun gjort helomvending, og vist frem den stadig voksende babymagen.

Det gjorde hun også i går, under en familiedag i Los Angeles. Sammen med kjæresten Joel Madden, og deres ett år gamle datter Harlow, shoppet de og hadde det hyggelig.

27-åringen - som nå har vært gravid i omkring fire måneder - lo tidligere i uken av ryktene om at hun ventet tvillinger.

- Jeg har tvillinger! ropte hun til journalistene, og pekte på kjæresten Joel og hans tvillingbror Benji, ifølge Daily Mail.

Reality-stjernen har også nylig gått ut med nyheten at hun jobber med en kleskolleksjon som vil bli å finne på merkedet en gang i fremtiden.

- Det blir en kleskolleksjon med sko, belter og andre ting, sa hun til People Magazine.

Tidligere har Nicole lansert en smykke-kolleksjon som går under navnet "The House of Harlow 1960".
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Viste frem baby-magen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.