Ronny Brede Aase:

- Jeg har tryna voldsomt

Ronny Brede Aase (34) mener veien til det gode liv går i motsatt retning av agurksmoothier - og mer mot taco.

NYBAKT: - Jeg håper jeg blir en pappa som klarer å puste med magen, men etter tre uker kjenner jeg at det kan bli vanskelig, sier Ronny Brede Aase som nettopp har fått ei datter - og akkurat har kommet med ei bok. Foto: Nina Hansen
NYBAKT: - Jeg håper jeg blir en pappa som klarer å puste med magen, men etter tre uker kjenner jeg at det kan bli vanskelig, sier Ronny Brede Aase som nettopp har fått ei datter - og akkurat har kommet med ei bok. Foto: Nina Hansen Vis mer
Publisert

Kosevakum og hyggeplaster, kjenn litt på de ordene når det er mandag og en uendelighet av tid før helga skal omslutte oss. Når hverdagsfølelsen er på hundre prosent tirsdag morgen, og høstmørket og stress på jobb og skole tar overhånd. Og på onsdag, når vi fortsatt bare venter på at fredag ettermiddag skal inntreffe og tacolukta kan sive fra kjøkkenet ut i de tusen sofaer.

- Alt som er digg i livet skal liksom bare få skje de to siste dagene i uka. Det er bare tull. Jeg har laget meg en snart-helg-teori, og nå har jeg fått den validert av ekte psykologer. Jeg har trua på at det er dette som skal til, starte helgefølelsen på tirsdag.

Ronny Brede Aase smiler akkurat så bredt som Ronny Brede Aase kan smile. At han har sovet elendig i natt grunnet ei lita jente på tre uker, synes ikke. Og ikke nok med at han har ei nyfødt jente hjemme, han har også ei nyfødt bok som venter på sine lesere. «Lukk auga og tenk på taco – korleis få helgefølelse heile veka» heter den. Hvilket navn de har gitt den lille jenta si, vil han ikke fortelle.

- Jeg sendte boka til trykk på en mandag, og tirsdagen fødte Tuva. Det var perfekt timing, og med baby i huset er livet blitt helt annerledes. Hun sover, i hvert fall av og til, og så spiser hun. Det var ingen som fortalte at babyer spiser hele tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer