- Jeg har truffet noen

Derfor trekker Ingrid seg fra «Jakten på kjærligheten».

TREKKER SEG: Sauebonden Ingrid Aaasberg fra Geilo trekker seg nå fra årets «Jakten på kjærligheten». 26-åringen har funnet kjærligheten, og ønsket ikke lenger å være med på programmet.  Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
TREKKER SEG: Sauebonden Ingrid Aaasberg fra Geilo trekker seg nå fra årets «Jakten på kjærligheten». 26-åringen har funnet kjærligheten, og ønsket ikke lenger å være med på programmet. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen Vis mer
SEHER.NO:  Onsdag kunne «God Kveld Norge» avsløre at sauebonden Ingrid Aasberg (26) fra Geilo har trukket seg fra årets sesong av «Jakten på Kjærligheten».

26-åringen, som var en av de åtte bøndene plukket ut til å delta i programmet, har nemlig funnet kjærligheten, og har derfor valgt å bryte kontrakten med TV 2.

- Jeg vil ikke si så mye annet enn at jeg har valgt å trekke meg fordi jeg har truffet noen, og at jeg er glad og fornøyd, sier Aasberg til Seher.no. 
 
Nyheten kommer under en viktig fase i TV 2-programmet. Presentasjonene av bøndene har allerede blitt sendt på TV, og torsdag denne uken går fristen for å sende frierbrev ut.

Seher.no har tidligere skrevet flere saker om kontraktene «Jakten på kjærligheten»-deltagerne må skrive under på før de får lov til å delta i programmet. Og et av punktene skal da være at man ikke får lov til å treffe andre etter at man har signert.

I forrige uke kunne Maren Espe Kråkevik (28), som er blant de syv gjenværende bøndene, fortelle at hun har måtte takke nei til flere beilere som følge av kontrakten med TV 2.

- Vi pålegger oss jo selv et lite flørteforbud, vi må be gutter om å sende brev hvis det skal bli noe mer. Og før vi ble presentert som «Jakten»-bønder kunne man jo ikke fortelle hvorfor man sa nei heller, sa Kråkevik til Seher.no.

Ifølge Ingrid fikk hun imidlertid ikke noen sterke reaksjoner fra tv-kanalen, da hun ga beskjed om at hun ønsket å trekke seg tidligere denne uken.

- Nei, de ønsket meg bare lykke til. Det var ikke noe problem. Man kan jo ikke styre over følelsene til et menneske, så det skjønte de, sier hun til Seher.no.

Katrine Wergeland, presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten», bekrefter også dette.

- Det er som det står i saken på «God Kveld Norge». Vi har valgt å løse henne fra kontrakten, så det er ikke mer dramatisk enn det. Hensikten med kontrakten er at vi egentlig ikke ønsker at de skal treffe noen etter at de har signert. Men i og med at dette er et program om følelser og kjærlighet, kan det bli litt vanskelig. Det blir på en måte litt selvmotsigende, sier hun til Seher.no.

Wergeland innrømmer imidlertid at det skaper utfordringer når noen trekker seg etter at produksjonen er satt i gang. 

- Det at noen trekker seg er alltid en utfordring, men i dette tilfellet er det ikke noe problem. Det er fire stykker som tilslutt skal plukkes ut, og vi har fortsatt syv flotte bønder som er med. Det hadde vært langt verre dersom en av de fire som tilslutt plukkes ut hadde trukket seg, sier hun.

Ingrid ønsker ikke å fortelle noe mer om mannen hun nå har truffet og forelsket seg i, annet enn at hun er veldig lykkelig.

Men selv om 26-åringen nå er ute av TV 2-programmet, har hun store planer om å holde kontakten med de andre «Jakten»-bøndene, og ønsker dem alle lykke til i programmet.

- Ja, absolutt! Jeg må rose de andre deltagerne opp i skyene. De er helt supre mennesker, og jeg har veldig lyst til å invitere dem opp på gården min etter at alt dette har roet seg. Det er en helt super gjeng, sier hun, og avviser at hun har noen favoritter til å gå videre: 

- Jeg hadde egentlig håpet at alle skulle gå videre, jeg.

Les mer om hvordan du kommer i kontakt med årets «Jakten»-bønder her! (ekstern link)
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Her er årets «Jakten»-bønder