- «JASON BOURNE» MØTER «BARBIE»: Heidi Montag har trent med tidligere soldater i håp om å få spille i en actionfilm.    Foto: Stella Pictures
- «JASON BOURNE» MØTER «BARBIE»: Heidi Montag har trent med tidligere soldater i håp om å få spille i en actionfilm. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har trent med våpen og kniver

Realitystjernen drømmer om å bli en actionheltinne...

SEHER.NO:  Heidi Montag (23) avslørte nylig at hun er godt kjent med kniver og våpen. Hun har nemlig trent med tidligere soldater i håpet om å bli en actionheltinne.
 
- Jeg har trent på å slåss med kniver, og å avfyre våpen i to år. Jeg har blitt trent av tidligere soldater som var med å grunnlegge det originale «Delta Force» (spesialenhet i den amerikanske hæren, red.anm). Ettersom jeg har skutt med våpen og øvd meg på å være en actionheltinne i årevis, håper jeg virkelig at jeg får en rolle i en action film, sier hun til Access Hollywood.

Siden ingen enda har tilbudt realitystjernen en rolle i en actionfilm, bestemte hun seg for å skrive sin egen.

- Jeg driver å skriver en film nå. Det en full av action. Det blir på en måte «Jason Bourne» møter «Barbie».

Med denne filmen tror Montag at hun kan bli den største stjernen i Hollywood.

- Jeg ser for meg at jeg kommer til å få en filmkarriere som ingen før har hatt. Jeg ser for meg Angelina Jolie mikset med Marylin Monroe, mikset med Jennifer Anison, mikset med alt og alle. Jeg tror jeg kommer til å bli som noen aldri før har vært.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her er resultatet av 10 operasjoner