Holly Ramsay:

- Jeg har tre diagnoser og har vært innlagt

Kjendiskokkens datter deler svært åpenhjertig om en hendelse for tre år siden.

BRUTALT ÆRLIG: Holly Ramsay ønsker mer åpenhet og har derfor valgt å dele av egne erfaringer. Her sammen med faren Gordon Ramsay. Foto:
BRUTALT ÆRLIG: Holly Ramsay ønsker mer åpenhet og har derfor valgt å dele av egne erfaringer. Her sammen med faren Gordon Ramsay. Foto: Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden opplevde nå 21 år gamle Holly Ramsey alles mareritt, noe hun forteller brutalt ærlig om i podkasten «21 & Over With Holly Ramsay», ifølge E! News.

Holly er datter av kjendiskokk Gordon Ramsay (54) og hans kone Tana Ramsay (46), men har selv klart å få en solid følgerskare i sosiale medier.

Det er overfor dem hun nå forteller om den svært uhyggelig opplevelsen for tre år siden, og hvordan hun har slitt psykisk i etterkant.

Seksuelle overgrep

Etter ett år på universitetet i London ble hun lagt inn på Nightingale Hospital for å få hjelp. Der ble hun værende i tre måneder, og fikk diagnosen PTSD, angst og depresjon.

I podkasten forteller hun at dette var et resultat av to seksuelle overgrep som 18-åring. Traumene bar hun på alene i et helt år.

KJENT FAMILIE: Gordon Ramsay sammen med barna Megan, Matilda, Jack og Holly og kona Tana. Foto: Nils Jorgensen/REX/NTB
KJENT FAMILIE: Gordon Ramsay sammen med barna Megan, Matilda, Jack og Holly og kona Tana. Foto: Nils Jorgensen/REX/NTB Vis mer

- Jeg gravde det ned i en boks bakerst i hjernen min, og forsøkte å fortsette med alt på best mulig måte, forteller hun, og fortsetter:

- Jeg har tre diagnoser og har vært innlagt. Så jeg prøver å navigere en vei som det ikke er snakket om i det hele tatt.

Kjendisdatteren påpeker at det er mye der ute man ikke vet om andre, og at hun derfor ønsker mer åpenhet. Hun forteller også hvorfor hun velger å være så åpen.

- Det er virkelig en reise, men jeg håper at ved å snakke ut, så kan jeg hjelpe andre til å gjøre det samme eller be om hjelp, eller bare det å snakke med venner og normalisere samtalen om mental helse, sier hun.

TRIKS: Kjendiskokken Gordon Ramsay er notorisk for å skjelle folk ut. Det ser ikke datteren Tilly ut til å bry seg om. Video: @gordongram. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Holly forteller at familien har støttet henne gjennom den vanskelige tiden, og at hun står de nærmere nå enn noen gang.

Også på Instagram er det tydelig at hun har et ønske om at det skal bli lettere å snakke om mental helse og be om hjelp.

«Jeg håper at ved å lytte, kan vi fortsette å bryte stigmaet rundt egen mental helse. Å be om hjelp er ikke bare det modigste du kan gjøre, men det er det første steget mot en lykkeligere og sunnere deg», skriver hun.

I tillegg til Holly har Gordon Ramsay og kona barna Megan (23), Jack (21), Elizabeth Matilda (19) og Oscar (2).

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 20 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Profilert familie

Gordon Ramsay er en anerkjent kokk og har blant annet mottatt tolv Michelin-stjerner i løpet av karrieren. I tillegg eier han 25 restauranter spredt verden rundt, og har også vært å se i tv-programmer som «Ramsay's Kitchen Nightmares», «Hell's Kitchen» og «MasterChef».

Det betyr imidlertid ikke at barna blir skjemt bort av den grunn.

I et portrettintervju med The Telegraph i 2017 fortalte nemlig «sinnakokken» at de fire barna hans ikke kommer til å se noe til formuen hans.

HENNES STØRSTE ROLLE: 29 år gamle Eve Hewson har hovedrollen i sukesserien «Behind Her Eyes». Hun er datteren til en berømt stjerne! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- (Formuen) går definitivt ikke til dem, og det er ikke for å være slem. Det er for å ikke skjemme dem bort, fortalte han, og fortsatte:

- Det eneste jeg og Tana har blitt enige om er at de skal få et depositum på 25 prosent til leilighet, men de får ikke alt.

LES OGSÅ: Slaktes: - Smertefullt og helt unødvendig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer