- Jeg har to sjeler, den ene er min døde tantes

Popstjernen hevder at hun kanaliserer personligheten til den avdøde.

TO SJELER: Popikon Lady Gaga menerr at hun har to sjeler - hvorav den ene tilhører hennes avdøde tante. Hun skal være mye av motivasjonen bak Gagas arbeid som artist og med veldedighet.  Foto: Stella Pictures
TO SJELER: Popikon Lady Gaga menerr at hun har to sjeler - hvorav den ene tilhører hennes avdøde tante. Hun skal være mye av motivasjonen bak Gagas arbeid som artist og med veldedighet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den eksentriske popstjernen Lady Gaga (24) slutter ikke å sjokkere. Tidligere denne uken stilte hun i et kondominspirert antrekk for å snakke om sikker sex, og nå overrasker hun verden igjen. 
 
24-åringen hevder nå at hun kanaliserer sin avdøde tante gjennom arbeidet sitt som artist, og at tanten inspirerer all musikken og kunsten hennes!

Lady Gaga tante på farssiden, Joanne Germanotta, døde av sykdommen lupus da hun kun var 19 år gammel. Tragedien inntraff før popstjernen i det hele tatt var født, men likevel er hun overbevist om at tanten lever videre gjennom henne:

- Jeg tror virkleig at jeg har to hjerter. Jeg tror at jeg faktisk bærer to sjeler i kroppen min, og at jeg lever ut resten av livet og godheten hennes.

Ifølge den spesielle popstjernen kan hennes enorme fanskare takke nettopp den avdøde tanten for de fengende poplåtene og oppsiktsvekkende antrekkene. Og Lady Gagas uttalelser om at hun kun er artist for å gjøre nye meningsfullt i verden, får slik muligens en ny dimensjon: 

- Jeg jobber i hennes bilde. I dette livet arbeider jeg humanitært og med popmusikk og gjør flotte ting for folk fordi tanten min var et godt menneske. Hun fikk ikke nok tid til å gjøre tilstrekkelig med gode ting, sier Lady Gaga i et intervju med WWD ifølge Femalefirst.

Lady Gaga vant tre Grammy-priser tidligere denne måneden. Vi får håpe tante Joanne er fornøyd med det...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Moren: - Hun vil slite resten av livet