- Jeg har to kjærester

Men skuespillerstjernen nekter å gi opp noen av dem...

KLARER IKKE VELGE: - Jeg har én kjæreste i Paris og én i San Francisco, og de står meg begge veldig nær, sier skuespillertstjernen David Hasselhoff. Foto: All Over Press
KLARER IKKE VELGE: - Jeg har én kjæreste i Paris og én i San Francisco, og de står meg begge veldig nær, sier skuespillertstjernen David Hasselhoff. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerstjernen David Hasselhoff (58) har én kjæreste i Frankrike og én i USA. Årsaken er at han ikke er klar for å begi seg inn i et seriøst forhold.

«Baywatch»-stjernen har tidligere vært gift med Pamela Bach i 16 år - fram til 2006. Før det var han i fem år gift med Catherine Hickland. Han er ikke villig til å velge mellom sine to nåværende kjærester før han har lært mer om seg selv, skriver Star Magazine.

- Jeg har én kjæreste i Paris og én i San Francisco, og de står meg begge veldig nær. Men jeg er ikke klar følelsesmessig ennå. Jeg forteller dem at jeg trenger tid, at jeg må vokse og finne ut hvem jeg er før jeg kan ta skikkelig vare på dem, sier han til magasinet.

Hasselhoff innrømmer dog at å sjonglere mellom to kvinner på en gang ikke er så gøy som det kanskje høres ut for mange. Han forklarer at kjendisstatusen hans gjør det umulig å skjule noe for dem.

- Problemet for meg er at ingenting er en hemmelighet. Jeg er bare ærlig, mens de leser om det og blir sjalu. Jeg behandler dem med respekt, akkurat som jeg ønsker å bli behandlet, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette var bare galskap